Rody_B
Rody_B

Rody_B

  • 5 răspunsuri

Rody_B

Bucharest, Romania
Membru din 14.11.2017 | Data ultimei activităţi 21.09.2018
  • 5 răspunsuri
   Trimiteţi un mesaj privat       Trimiteţi un mesaj privat   

Postări discuţie

RE: Un medic fff bun

Buna Anca, eu am facut acum 4 luni blefaroplastie la nivelul pleoapelor superioare la Dr.Iancu Morad, in afara de faptul c-am intinerit cu cel putin 10 ani si in sfarsit ma pot farda, cicatricile sunt aproape insesizabile. Am fost sceptica la consult cand mi-a spus ca dumnealui foloseste doar anestezie locala, dar interventia a fost usoara si n-am simtit durere, doar un usor disconfort la cateva ore dupa, insa a trecut cu nurofen.
  • 5 răspunsuri

RE: Buna, ma intereseaza o augumentare de sani cu implant mamar,...

Buna, fiica mea si-a pus implanturi acum 6 luni la dr.Iancu prin incizie sub san, iar cicatricile sunt invizibile, ca un fir subtire de ata (mail ales c-a respectat intru totul indicatiile referitoare la ingrijirea lor). Si ea vroia initial introducerea protezelor prin axile, dar dl dr.i-a explicat ca aceasta tehnica are un dezavantaj major, adica in eventualitatea unei reintervenții, cicatricea axilara nu poate fi folosită, fiind necesara o incizie noua sub san. Cel mai bine este sa te informezi la fata locului, mergand la consultatii la mai multi chirurgi si sa-l alegi pe cel cu care rezonezi. Succes!
  • 5 răspunsuri

RE: Impresii reale despre tratamentul anti-ageing cu plasmagel. ...

Consultatiile sunt gratuite la dr.Iancu, care e un ""super om" , adica nu-ti recomanda tratamente scumpe de dragul de a-ti lua banii, ci iti explica pe-ntelesul tau exact ce ar trebui sa-mbunatatesti sau sa corectezi. Poate ceea ce-am facut eu nu ti se potriveste, deci nu mai ezita si programeaza-te la o consultatie, daca n-ai facut-o pana acum.
  • 5 răspunsuri

RE: Impresii reale despre tratamentul anti-ageing cu plasmagel. ...

Buna Dana, clinica se afla in zona Dorobanti. Iti recomand cu-ncredere sa-ncerci tu sau sora acest procedeu, care de fapt e mai mult decat prp pt ca iti da si volum daca ai cearcane sau riduri mai profunde, pe langa faptul ca imi simt tenul mai hidratat si tonifiat, eu avand un ten ff uscat si destul de ridat. Doar ca trebuie sa te tii de tratament, sa te duci o data la 3-4 luni, eu am fost de 4 ori si se vede clar schimbarea. Probabil o sa mai duc pentru intretinere o data pe an.
  • 5 răspunsuri

RE: Impresii reale despre tratamentul anti-ageing cu plasmagel. ...

Buna Nicesmile,
Am facut acum 2 luni un astfel de tratament la Dr.Iancu, si desi imediat dupa aratam putin scarry, cu fata rosie si iritata, la 1 saptamana nu mi-a venit sa cred ce fresh, luminos si hidratat era tenul, mi s-au estompat si cearcanele, ridurile dintre nas si gura, parca si obrajii s-au mai ridicat putin. Dar ca sa vezi daca ti se potriveste, mai bine te duci la o consultatie, parerea specialistului este cea care conteaza!
  • 5 răspunsuri