Georgianahusi
Georgianahusi

Georgianahusi

  • 3 Aprecieri

Georgianahusi

Syddanmark, Denmark
Membru din 16.04.2017 | Data ultimei activităţi 27.07.2018
  • 3 Aprecieri
   Trimiteţi un mesaj privat       Trimiteţi un mesaj privat   

Postări discuţie

Pe data de 22 iunie am facut o liposuctie

Buna ziua
Pe data de 22 iunie am facut o liposuctie abdominala +flancuri ,operatia m-a ajuns in jur de 2000 de euro cu tot cu analize si tratamentul dupa operatie.
Am fost operata la clinica Omniclinic din Iasi de domnul doctor Theodor Motruc,inainte de operatie eram foarte speriata nestiind in ce consta o operatie,o anestezie generala plus ca eu sunt si fumatoare si ptr cei fumatori se prezinta anumite riscuri,dar dat fiind ca aceasta exceptionala clinica mi-a facut analizele necesare si toate mi-au iesit perfect am prins incredere,vreau sa va spun ca sunt extrem de fericita ca am avut curaj sa urmez aceasta interventie si ca m-am lasat pe mana personalului de la Omniclinic.
Va recomand cu drag si cu inima deschisa pe domnul dr.Theodor Motruc,doamna dr .Nadia Aladari si domnul dr.anestezist Munteanu Valentin ,ei sunt oamenii ce iti readuc zambetul pe buze, ei sunt oamenii care au o imensa grija de tine.
Daca ar fi sa repet o alta operatie estetica cu ochii inchisi as recomanda Omniclinic ....sunt un fost pacient care a plecat multumit din acea clinica inca de a doua zi desi rezultatele incep sa se vada dupa 3 luni am stiut ca au facut o treaba exceptionala inca la cateva ore dupa operatie .
Va mulltimesc din tot sufletul ca ati avut grija sa plec sanatoasa si multumita de acolo,mii de multumiri ?

nu am facut-o inca

Buna seara o intrebare am : Intr-o saptamana merg sa fac o liposuctie la abdomen +flancuri si vreau sa stiu daca se merita Mai exact eu cred ca se merita dar imi e teama am cautat pe net si am vazut tot felul de filmulete cu femei carora camasa sau tricoul le era plin de sange ,vorbeau de infectii si toate alea ,oricum eu o sa imi intreb dr despre aceste chestii dar mi-as dori sa stiu totusi cineva care a facut daca e chiar asa. Recunosc am un pic de teama 😐


Recenziile mele