Grasimea proprie – un argument puternic pentru proceduri estetice.

Autor:

Au trecut multi ani de cand grasimea propire este utilizata in chirurgia estetica. Daca la inceput grasimea se injecta nepurificat, pe masura ce au trecut anii au aparut metode noi de purificare precum ar fi centrifugarea, tratarea ei cu solutii speciale sau izolarea celulelor tinere (stem) precursoare de grasime, toate acestea pentru o supravietuire mai indelungata a grasimii.

Initial injectarea de grasime s-a aplicat pentru a acoperi unele denivelari cauzate de o pierdere a grasimii dintr-o anumita zona. Aplicabilitatea ei s-a tot extins astfel ca actualmente se foloseste in asociatie cu alte proceduri estetice cum sunt: liftingul de fata, blefaroplastia, corectia ridurilor, a lipodistrofiei faciale, etc...

telo Injectia de grasime purificata si-a gasit aplicabilitatea si in chirurgia sanului, atat ca masura de marire de sani cu grasime proprie cat si in reconstructia de sani (in asociere cu implant sau alta metoda). Pentru a putea vedea daca sunteti o buna candidata pentru marirea de sani cu grasime proprie trebuie sa va adresati chirurgului estetician pentru o evaluare. Este nevioe de o anumita cantitate pentru a putea obtine un volum corespunzator. Marirea de sani cu implant de silicon este de departe mai frecvent utilizata (http://www.drfodor.ro/marire-sani-estetic.html).

Injectiile de grasime proprie s-au folosit si la membre, fie pentru un mai bun contur al gambelor, fie pentru a imbunatatii aspectul „imbatranit" al mainilor, fie a corecta anumite depresiuni ale pielii. Datorita metodelor de tratare supravietuirea grasimii a crescut mult astfel ca este nevoie de cele mai multe ori de una sau doua sesiuni pentru a obtine rezultatul scontat. Avantajul mare al acestei proceduri este ca foloseste tesut propriu reducand semnificativ efectele adverse intalnite la proceduri ce folosesc materiale sintetizate.

Actualizat: 01.12.2013

Lipofilling - Noutati

Discuţie pe tema

Mai multe recenzii precum aceasta

Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți