Cum previi apariția ridurilor?

Autor: Notino, s.r.o.

Cu trecerea anilor, tenul își pierde fermitatea și apar primele riduri și pete pigmentare. Poți însă încetini semnificativ viteza de îmbătrânire a tenului, printr-o îngrijire regulată, atât pe dinafară, cât și pe dinăuntru.

Este binecunoscut că fumatul, deshidratarea, somnul insuficient și bronzarea excesivă contribuie la îmbătrânirea accelerată a pielii. În schimb, dieta sănătoasă, odihna suficientă și, mai ales, hidratarea adecvată au efecte deosebit de benefice asupra pielii. Foarte importante sunt și produsele cosmetice pe care le folosești.

prevence proti vraskam 2

Baza o constituie crema antirid

Ridurile sunt de două tipuri: de mimică și statice. Ridurile de mimică apar mai întâi în jurul ochilor, între sprâncene și în zona din jurul gurii. Ridurile statice apar ulterior, sub influența lăsării progresive a pielii și a îmbătrânirii acesteia. Demararea din timp a tratamentelor cosmetice anti-aging poate întârzia semnificativ procesul îmbătrânirii pielii și poate netezi ridurile fine. Baza îngrijirii tale zilnice trebuie să fie crema antirid, a cărei folosire este recomandată de specialiști începând cu vârsta de 25 de ani. Cu atât începi tratamentul antirid preventiv mai devreme, cu atât mai eficient va fi acesta. Unul dintre produsele anti-aging de mare eficiență este crema cu acid hialuronic  Vichy Aqualia Thermal. Acidul hialuronic are efecte extraordinare privind hidratarea și regenerarea. Protejează pielea împotriva radicalilor liberi, menținând-o perfect fermă și suplă.

prevence proti vraskam 3

Încearcă și serul sau crema de ochi

Poți combate și mai intens pielea lăsată și ridurile, utilizând, sub crema de zi, un ser special pentru maximizarea efectelor acesteia. Serul antirid luptă eficient împotriva formării petelor pigmentare inestetice și are efect de iluminare. Momentan, oferta de produse speciale pentru un tratament antirid cu adevărat eficient este deosebit de variată. O sugestie excelentă este, de exemplu, gama de îngrijire Vichy Slow Age, cu efect de încetinire a îmbătrânirii, compusă din cremă de zi, lichid și cremă de ochi antirid.

prevence proti vraskam

Și încă un răsfăț pentru tenul tău!

Folosește de 1-2x pe săptămână o mască antirid, pentru un ten mai ferm și mai elastic. Măștile antirid pot face multe pentru tenul tău. Îl hidratează profund, îl hrănesc, îl regenerează și-i uniformizează nuanța. Previn excelent formarea ridurilor, tenul devenind vizibil mai sănătos și mai luminos, chiar după prima utilizare. Masca necesită un timp de acționare de 15-20 de minute, ceea ce poate constitui o problemă, într-o zi aglomerată din timpul săptămânii. Dar, dacă, totuși, te decizi să aloci măștii timpul necesar, vei fi nu numai plăcut surprinsă de efectele sale asupra tenului tău, ci vei beneficia și de un interval regulat de relaxare plăcută.

Actualizat: 16.02.2018

Discuţie pe tema

Procedurile altor pacienți