Plastia vaginului este o procedură chirurgicală pentru recondiţionarea unui vagin extins şi a deschiderii vaginale la femei după naştere, în consecinţa pierderii elasticităţii ţesutului. Procedura durează aproximativ o oră, vindecarea durează 6 săptămâni, după care este posibilă reluarea vieţii sexuale.

Plastia vaginului contribuie la îmbunătăţirea vieţii sexuale şi la eliminarea incontinenţei urinare de efort şi anume, pierderea necontrolată a unor cantităţi de urină provocată de ex. de tuse sau strănut. Plastia vaginului poate fi efectuată în partea posterioară sau anterioară şi, uneori, este asociată cu perineoplastia.

Procesul şi rezultatul vaginoplastiei

Plastia vaginului se efectuează sub anestezie generală, în cadrul acesteia medicul reduce dimensiunile canalului vaginal şi întăreşte musculatura vaginului, redându-i forma iniţială tubulară. Durerea se calmează cu analgezice, firele sunt de obicei resorbabile. Este necesară o igienă temeinică cu apă caldă, chiar şi de mai multe ori pe zi. După 4 -6 săptămâni este necesară efectuarea unor exerciţii speciale pentru întărirea pelvisului.Actualizat: 04.04.2011

Sunteţi specialist? Descrieţi această procedură pentru a atrage mai mulţi clienţi. Descrierea trebuie să îndeplinească cerinţele noastre şi să includă informaţii stabilite. Numele dvs. va apărea în descriere drept cel al autorului. (Link) Consultaţi exemplul şi parcurgeţi regulile pentru a vedea ce impliciă acest proces.

Mai multe recenzii precum aceasta

Vaginoplastie - Preturi

Preturi de la 1.650 RON
Dr. Theodor Motruc
Preturi de la 1.600 RON
Dr. Muntean Maximilian PhD
Dr. Dobos Calin
Bucureşti
Preturi de la 800 RON
de obicei spre 1.600 RON
Dr. Dobos Calin
Preturi de la 900 RON
de obicei spre 1.200 RON
Dr. Silvia Stanculescu
Dr. Carmen Giuglea
Bucureşti
Preturi de la 800 RON
Dr. Carmen Giuglea

Vaginoplastie

98% au zis că merită. Pe baza celor 43 (de) evaluări ale pacienţilor.

Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți