Plastia vaginului este o procedură chirurgicală pentru recondiţionarea unui vagin extins şi a deschiderii vaginale la femei după naştere, în consecinţa pierderii elasticităţii ţesutului. Procedura durează aproximativ o oră, vindecarea durează 6 săptămâni, după care este posibilă reluarea vieţii sexuale.

Plastia vaginului contribuie la îmbunătăţirea vieţii sexuale şi la eliminarea incontinenţei urinare de efort şi anume, pierderea necontrolată a unor cantităţi de urină provocată de ex. de tuse sau strănut. Plastia vaginului poate fi efectuată în partea posterioară sau anterioară şi, uneori, este asociată cu perineoplastia.

Procesul şi rezultatul vaginoplastiei

Plastia vaginului se efectuează sub anestezie generală, în cadrul acesteia medicul reduce dimensiunile canalului vaginal şi întăreşte musculatura vaginului, redându-i forma iniţială tubulară. Durerea se calmează cu analgezice, firele sunt de obicei resorbabile. Este necesară o igienă temeinică cu apă caldă, chiar şi de mai multe ori pe zi. După 4 -6 săptămâni este necesară efectuarea unor exerciţii speciale pentru întărirea pelvisului.Actualizat: 04.04.2011

Sunteţi specialist? Descrieţi această procedură pentru a atrage mai mulţi clienţi. Descrierea trebuie să îndeplinească cerinţele noastre şi să includă informaţii stabilite. Numele dvs. va apărea în descriere drept cel al autorului. (Link) Consultaţi exemplul şi parcurgeţi regulile pentru a vedea ce impliciă acest proces.

Vaginoplastie - Preturi

Preturi de la 1.650 RON
Dr. Theodor Motruc
Dr. Dobos Calin
Bucureşti
Preturi de la 800 RON
de obicei spre 1.600 RON
Dr. Dobos Calin
Dr Ciceo Mircea
Cluj Napoca
Preturi de la 1.500 RON
de obicei spre 2.000 RON
Dr Ciceo Mircea
Dr. Angela Petre
Bucureşti
Preturi de la 2.000 RON
Dr. Angela Petre
CICV.ro SRL
Oradea
Preturi de la 3.000 RON
de obicei spre 4.000 RON
CICV.ro SRL

Vaginoplastie

98% au zis că merită. Pe baza celor 40 (de) evaluări ale pacienţilor.

Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți