Eliminarea neinvazivă a grăsimii şi celulitei - Ultrashape

Principiul aparatului UltraShape constă în emisia unui fascicul de ultrasunete focalizat care distruge selectiv membranele celulelor grase până la o adâncime de 1,5 cm sub suprafaţa pielii. În cadrul unei singure proceduri este distrus un strat de grăsime subcutanat de 6 mm. Rezultatul este permanent.

zadek1

După tratament, celulele de grăsime sunt eliminate treptat de sistemul imunitar al organismului, nu există riscul deteriorării altor ţesuturi. Poate fi folosit pe orice zonă problematică a corpului.

Contraindicaţii sunt sarcina, bolile de ficat, bolile metabolice severe, tulburările de coagulare a sângelui, boli ale ţesutului conjunctiv şi pacemakerul (stimulatorul cardiac).

Procesul şi rezultatul UltraShape

Tratamentul cu aparatul UltraShape durează de obicei 1-2 ore, în funcţie de mărimea zonei tratate. De regulă, este suficient un singur tratament, în cazul solicitării reducerii unui strat mai mare de grăsime, procedura UltraShape trebuie repetată după o pauză de o lună. Procedura este urmată imediat de un drenaj limfatic manual. Rezultatul final poate fi evaluat după 3-4 săptămâni.

Actualizat: 16.03.2011

Sunteţi specialist? Descrieţi această procedură pentru a atrage mai mulţi clienţi. Descrierea trebuie să îndeplinească cerinţele noastre şi să includă informaţii stabilite. Numele dvs. va apărea în descriere drept cel al autorului. (Link) Consultaţi exemplul şi parcurgeţi regulile pentru a vedea ce impliciă acest proces.
Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți