Tratament cu lumină intens pulsată (IPL)

La tratamentul cu lumină intens pulsată, spre deosebire de lasere, aparatele IPL utilizează lungimi de undă diferite ale luminii. Lumina pulsată IPL se foloseşte pentru fotoepilare, întinerire totală a pielii, tratamentul rozaceei, acneei, vinişoarelor dilatate, petelor pigmentare şi de bătrâneţe. Nu afectează ţesuturile înconjurătoare.

La tratamentul cu IPL, fiecare lungime de undă este destinată tratării unei singure probleme a pielii.
Procesul şi rezultatul tratamentului cu lumină intens pulsată

Trebuie ca pielea să nu fie bronzată, timp de 4-6 săptămâni înainte de tratament nu se va îndepărta părul cu ceară, aparatul de ras sau cu alte produse, se va rade doar cu lamă de ras.

Tratamentul cu lumină pulsată IPL este minim dureros, în zonele sensibile se aplică cremă anestezică. Procedura durează 20 -45 minute, pielea este apoi roşie şi umflată, se recomandă aplicarea de comprese reci. Reacţia dispare în 2 zile. Timp de 6 săptămâni, este necesar să vă protejaţi de soare. Tratamentul trebuie repetat de aproximativ 6-8 ori la intervale de 4 săptămâni. Întinerirea este cu aproximativ 5 ani, în cazul fotoepilării părul dispare în proporţie de 85%.

Publicat: 25.02.2011

Sunteţi specialist? Descrieţi această procedură pentru a atrage mai mulţi clienţi. Descrierea trebuie să îndeplinească cerinţele noastre şi să includă informaţii stabilite. Numele dvs. va apărea în descriere drept cel al autorului. (Link) Consultaţi exemplul şi parcurgeţi regulile pentru a vedea ce impliciă acest proces.

Tratament cu lumină intens pulsată (IPL) - Preturi

Preturi de la 55 RON
Dr. Theodor Motruc
Clinica Efigia
Voluntari
Preturi de la 50 RON
de obicei spre 150 RON
Clinica Efigia
Preturi de la 100 RON
de obicei spre 500 RON
Centru Medical Dr. Mihalceanu

Tratament cu lumină intens pulsată (IPL)

Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți