Tratament cu laser pentru acnee

În tratamentul acneei, se foloseşte cel mai ades laserul Smoothbeam care, în cadrul unei singure şedinţe, tratează simptomele de acnee recent apărute, are efect asupra funcţiei glandelor sebacee până la o adâncime de 5 mm şi tratează cicatricile lăsate de acnee. Şedinţa trebuie repetată de 3 – 5 ori, se poate completa cu mască - gel activată de un laser biostimulator.

akneostre

Tratamentul cu laser al acneei se recomandă să fie aplicat în timpul iernii şi să se repete la intervale de 1 lună. Tratamentul cu laser trebuie să fie complex, poate fi combinat cu peeling chimic şi trebuie aplicat în paralel cu corectarea regimului alimentar.

Procesul şi rezultatul tratamentului cu laser al acneei

Tratamentul cu laser al acneei durează aprox. 30 de minute şi se efectuează sub anestezie locală. După tratamentul cu laser al acneei, timp de până la 2 săptămâni poate persista roşeaţa, excepţional se produc vezicule sau cruste. În urma tratării cu laser a acneei, pielea trebuie protejată timp de 3 luni, aplicând creme cu filtru UV ridicat (50+). Tratamentul cu laser al acneei poate îmbunătăţi semnificativ starea pielii, dar nu poate înlătura toate simptomele nedorite ale acneei.

Actualizat: 10.02.2011

Sunteţi specialist? Descrieţi această procedură pentru a atrage mai mulţi clienţi. Descrierea trebuie să îndeplinească cerinţele noastre şi să includă informaţii stabilite. Numele dvs. va apărea în descriere drept cel al autorului. (Link) Consultaţi exemplul şi parcurgeţi regulile pentru a vedea ce impliciă acest proces.

Tratament cu laser pentru acnee - Preturi

Preturi de la 1.195 RON
Dr. Lucian Popa MD PhD
Dr. Elena Martin
Bucureşti
Preturi de la 1.434 RON
Dr. Elena Martin
Clinica Efigia
Voluntari
Preturi de la 239 RON
de obicei spre 717 RON
Clinica Efigia
CICV.ro SRL
Oradea
Preturi de la 1.000 RON
de obicei spre 3.000 RON
CICV.ro SRL

Tratament cu laser pentru acnee

95% au zis că merită. Pe baza celor 33 (de) evaluări ale pacienţilor.

Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți