Radiofrecvenţa facială

Rejuvenarea cu radiofrecvenţă este o tehnologie patentată prin care energia radiofrecvenţelor acţionează asupra dermei, al doilea strat al pielii. Astfel se produce stimularea fibrelor de colagen şi prin urmare întinerirea pielii. Se recomandă 5-8 şedinţe, la intervale de minim 2 săptămâni. Efectul de întinerire persistă, în condiţiile unei îngrijiri corespunzătoare, până la doi ani.

Rejuvenarea cu radiofrecvenţă se utilizează pentru întinerirea gâtului, zonei de la nivelul ochilor, decoltului, sânilor, contururilor inferioare ale bărbiei şi guşei.

Procesul şi rezultatul tratamentului de întinerire cu radiofrecvenţă

Înainte de tratament, stratul superior al pielii se unge cu o cremă de protecţie pentru a preveni deteriorarea acesteia. Ulterior, pliul cutanat este absorbit într-o cameră specială şi este supus curentului de radiofrecvenţă. Întinerirea cu radiofrecvenţă nu este dureroasă, nu necesită anestezie. În urma tratamentului apare roşeaţă, dispare însă în scurt timp. Metoda se poate combina cu alte tipuri de tratamente, cum ar fi fotorejuvenarea cu IPL, aplicarea de toxină botulinică, acidul hialuronic, etc.

Actualizat: 04.03.2011

Sunteţi specialist? Descrieţi această procedură pentru a atrage mai mulţi clienţi. Descrierea trebuie să îndeplinească cerinţele noastre şi să includă informaţii stabilite. Numele dvs. va apărea în descriere drept cel al autorului. (Link) Consultaţi exemplul şi parcurgeţi regulile pentru a vedea ce impliciă acest proces.

Radiofrecvenţa facială - Preturi

Preturi de la 250 RON
Dr. Lucian Popa MD PhD
Preturi de la 150 RON
de obicei spre 250 RON
Centru Medical Dr. Mihalceanu

Radiofrecvenţa facială

100% au zis că merită. Pe baza celor 32 (de) evaluări ale pacienţilor.

Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți