Micropigmentarea

Micropigmentarea este o metodă de machiaj permanent fără riscuri, când colorantul se aplică însă în stratul superior al pielii. Este nedureroasă, fără riscuri, rezultatul persistă 2 ani. Pentru obţinerea unui rezultat bun, tratamentul trebuie repetat de mai multe ori.

zena30plus obrazek clanku 400x400

În comparaţie cu machiajul permanent clasic, avantajele micropigmentării constă în linii mai puţin ascuţite şi nu există riscul modificării de culoare. Micropigmentarea a obţinut certificarea privind standardul de calitate ISO. Intervenţia se efectuează de un stilist certificat.

Micropigmentarea se foloseşte pentru machiaj permanent sprâncene, contur permanent buze şi machiaj permanent ochi. Micropigmentarea este absolvită şi de femeile care doresc o corectare în urma unui machiaj permanent nereuşit.

Procesul şi rezultatul micropigmentării

Micropigmentarea se efectuează fără anestezie, cu ajutorul unui ac foarte subţire, aplicând colorantul natural doar în stratul superior al pielii. Înainte de prima şedinţă, se efectuează un machiaj prealabil cu un creion special. Durata unei şedinţe este de aproximativ două ore. Nu se produce sângerare, nu se formează cruste.

Actualizat: 10.02.2011

Sunteţi specialist? Descrieţi această procedură pentru a atrage mai mulţi clienţi. Descrierea trebuie să îndeplinească cerinţele noastre şi să includă informaţii stabilite. Numele dvs. va apărea în descriere drept cel al autorului. (Link) Consultaţi exemplul şi parcurgeţi regulile pentru a vedea ce impliciă acest proces.

Micropigmentarea - Preturi

Micropigmentarea

100% au zis că merită. Pe baza celor 16 (de) evaluări ale pacienţilor.

Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți