Mezoterapia este o procedură mini invazivă de întinerire a feţei (mezoterapie facială), decoltului şi gâtului, feţei dorsale a mâinii, de tratare a celulitei (mezoterapie celulită), de ameliorare vergeturi (mezoterapie vergeturi), de stimulare a producţiei de colagen şi de nivelare a ridurilor mai puţin profunde. Durata procedurii este de câteva minute până la câteva ore, în funcţie de amploarea tratamentului, după 2 ore de la intervenţie se poate relua activitatea normală, doza de întreţinere se efectuează o dată pe an.

womanface

Mezoterapia constă în injectări multiple în dermă, stratul mijlociu al pielii, a unei cantităţi foarte mici de substanţă specială cu conţinut de vitamine, aminoacizi şi coenzime. Se poate combina cu acid hialuronic.

Procesul şi rezultatul mezoterapiei

Substanţele se aplică fie prin injectare, fie cu un aplicator special. În general, procedura nu necesită anestezie. Câteva zile trebuie evitată expunerea la soare şi aplicate creme cu factor de protecţie ridicat (50+). Nu este necesară însă nici o altă restricţie suplimentară. Efectul soluţiilor de tratare se arată imediat, rezultatele sunt vizibile după primul tratament. Efectul este temporar şi tratamentul trebuie repetat, mai întâi două aplicaţii după o lună şi a treia după trei luni.

Actualizat: 10.02.2011

Sunteţi specialist? Descrieţi această procedură pentru a atrage mai mulţi clienţi. Descrierea trebuie să îndeplinească cerinţele noastre şi să includă informaţii stabilite. Numele dvs. va apărea în descriere drept cel al autorului. (Link) Consultaţi exemplul şi parcurgeţi regulile pentru a vedea ce impliciă acest proces.

Mezoterapie - Noutati

Mai multe recenzii precum aceasta

Luanne 04.11.2013
Este de valoare

Buna ziua, Eu sunt mare fan al mezoterapiei atat pentru rejuvenarea faciala, cat si impotriva celulitei. Vreau sa va impartasesc si voua experienta mea cea mai recenta de rejuvenare faciala pe care am trait-o alaturi d... Mai multe 

Nadia 17.06.2013
Este de valoare

Tocmai mi-am facut o mezoterapie la dansa si simt nevoia sa impartasesc efectele!!! tenul meu si-a revenit, am scapat de ridurile fine si aspectul obosit..e o metoda foarte hranitoare, o recomand :)

Mezoterapie - Preturi

Preturi de la 80 RON
Dr. Theodor Motruc
Preturi de la 450 RON
de obicei spre 550 RON
Dr. Alisa Zisman , plastic and esthetic surgeon
Preturi de la 100 RON
de obicei spre 150 RON
Dr. Banacu Ana Luminita
Preturi de la 100 RON
de obicei spre 200 RON
Dr. Lucian Popa MD PhD
Clinica Efigia
Voluntari
Preturi de la 75 RON
de obicei spre 200 RON
Clinica Efigia

Mezoterapie

99% au zis că merită. Pe baza celor 105 (de) evaluări ale pacienţilor.

Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți