Mărirea sânilor - Macrolane

Macrolane este un gel care conţine acid hialuronic, o substanţă care apare în mod natural în organismul uman. Prin injectarea acestui gel, sânul se poate mări într-o perioadă scurtă cu un număr al cupei. La activităţile obişnuite se poate reveni, practic, imediat. Rezultatul persistă 9-12 luni.

prsa3

Dezavantajul creşterii sânilor cu Macrolane este persistenţa limitată a efectului rezultant, dar, în funcţie de solicitări, intervenţia se poate oricând repeta. În afară de mărire, Macrolane are un efect pozitiv şi asupra formei sânilor. Majoritatea femeilor, după aplicarea Macrolane, alăptează fără probleme, nu a fost demonstrată influenţa Macrolane asupra apariţiei afecţiunilor sânilor.

Procesul şi rezultatul măririi sânilor cu gel Macrolane

Procedura durează aproximativ 30-90 de minute, în funcţie de cantitatea de gel utilizată. Acesta se aplică în sân cu un ac fin. Timp de câteva zile persistă tensiunea şi durerea uşoară a sânilor. Primele zile trebuie evitate exerciţiile şi presiunea asupra sânilor. În cazul aplicărilor repetate, cantitatea de gel este mai mică.

Informaţie importantă pentru pacienţi: Tratamentul de mărire a sânilor cu Macrolane, ţinând cont de examinările radiologice a sânilor astfel măriţi, este în unele ţări limitat. Există temerea că procedurile asociate cu mărirea sânilor cu Macrolane pot afecta rezultatul mamografiei. Mai multe informaţii găsiţi aici (în limba engleză).

Actualizat: 23.07.2012

Sunteţi specialist? Descrieţi această procedură pentru a atrage mai mulţi clienţi. Descrierea trebuie să îndeplinească cerinţele noastre şi să includă informaţii stabilite. Numele dvs. va apărea în descriere drept cel al autorului. (Link) Consultaţi exemplul şi parcurgeţi regulile pentru a vedea ce impliciă acest proces.

Mai multe recenzii precum aceasta

The Best !!!!!!!

Joze1969 02.05.2018
Este de valoare

The Best !!!!!!!

Mărirea sânilor - Macrolane - Preturi

Dr. Dobos Calin
Bucureşti
Preturi de la 11.949 RON
de obicei spre 21.508 RON
Dr. Dobos Calin

Mărirea sânilor - Macrolane

95% au zis că merită. Pe baza celor 41 (de) evaluări ale pacienţilor.

Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți