Mărirea penisului

Operaţia organului genital masculin implică proceduri chirurgicale care conduc la creşterea în lungime sau creşterea în grosime a penisului. Durata de recuperare variază de la 4 la 5 săptămâni, până la vindecarea rănilor. În general, se recomandă concediu medical timp de 2 săptămâni. Actul sexual este posibil după aproximativ 4-5 săptămâni.

Mărirea penisului include mai multe metode: este vorba de aşa-numita liposucţie în zona de la baza penisului, care constă în eliminarea ţesutului adipos şi secţionarea sau prelungirea ligamentelor care susţin penisul în poziţia sa iniţială. O altă metodă constă în desprinderea inserţiei musculare a corpilor cavernoşi de osul pubic şi inserarea unei substanţe sau grefă proprie de grăsime. Reducerea volumului penisului, de obicei, nu se efectuează.

 

Dacă operaţia de mărire penis este efectuată de un chirurg calificat şi experimentat, aceasta nu are nici o influenţă asupra erecţiei sau ejaculării şi duratei acesteia, nici asupra fertilităţii. În general, intervenţiile chirurgicale asupra organului genital masculin sunt în perioada postoperatorie dureroase. Acestea se pot calma cu analgezice, trebuie urmat un regim strict de igienă. Timp de câteva săptămâni vor fi dureroase şi erecţiile, în consecinţa întinderii suturilor.

Actualizat: 30.03.2011

Sunteţi specialist? Descrieţi această procedură pentru a atrage mai mulţi clienţi. Descrierea trebuie să îndeplinească cerinţele noastre şi să includă informaţii stabilite. Numele dvs. va apărea în descriere drept cel al autorului. (Link) Consultaţi exemplul şi parcurgeţi regulile pentru a vedea ce impliciă acest proces.

Mărirea penisului - Preturi

Dr. Dobos Calin
Bucureşti
Preturi de la 4.777 RON
de obicei spre 9.553 RON
Dr. Dobos Calin
Preturi de la 3.582 RON
de obicei spre 7.165 RON
Dr. Muntean Maximilian PhD
Dr Ciceo Mircea
Cluj Napoca
Preturi de la 7.165 RON
de obicei spre 9.553 RON
Dr Ciceo Mircea
Preturi de la 4.777 RON
Dr. Dan Mihail Stana

Mărirea penisului

93% au zis că merită. Pe baza celor 53 (de) evaluări ale pacienţilor.

Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți