Augmentare buze PermaLip

Implantul PermaLip serveşte exclusiv la mărirea şi modelarea buzelor. Este confecţionat din silicon moale. Se poate modela din punct de vedere fiziologic, nu permite creşterea ţesutului înconjurător în acesta, nu afectează funcţia buzelor. Procedura durează 30 de minute, rezultatul este permanent, nu se reabsoarbe, dar poate fi îndepărtat fără urmări.

rtykrasnesikne2

Utilizarea implantului PermaLip este pe deplin sigură. Este aprobat de FDA şi CE , datorită siliconului utilizat, ruperea acestuia este imposibilă. Este disponibil în diferite dimensiuni în funcţie de rezultatele dorite, începând cu o ridicare discretă a buzelor şi terminând cu o creştere semnificativă a volumului acestora. Buzele sunt simetrice, pline şi naturale, în timpul sărutului implantul nu se simte.


Aplicarea şi rezultatul măririi buzelor cu implantul PermaLip

Implantul PermaLip este inserat în buze sub anestezie locală, se amplasează prin două incizii minore, plaga se suturează cu fire absorbabile. În primele zile buzele sunt umflate, în 3 - 8 zile tumefierea dispare. Rezultatul este vizibil în 3 - 5 zile. La o zi după aplicare, se poate relua activitatea obişnuită.

Publicat: 16.03.2011

Sunteţi specialist? Descrieţi această procedură pentru a atrage mai mulţi clienţi. Descrierea trebuie să îndeplinească cerinţele noastre şi să includă informaţii stabilite. Numele dvs. va apărea în descriere drept cel al autorului. (Link) Consultaţi exemplul şi parcurgeţi regulile pentru a vedea ce impliciă acest proces.

Mai multe recenzii precum aceasta

Anonymous 20.07.2012
Este de valoare

mi am facut buzele la el - super

Augmentare buze PermaLip - Preturi

Proceduri relevante

Augmentare buze PermaLip

94% au zis că merită. Pe baza celor 16 (de) evaluări ale pacienţilor.

Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți