Augmentare buze (lipofilling)

Mărirea buzelor cu grăsime constă în injectarea de grăsime proprie recoltată din zone donatoare ale corpului la nivelul buzelor. Buzele devin astfel, mai accentuate şi mai pline. Intervenţia durează 15 minute, rezultatul persistă individual luni de zile.

Grăsimea se extrage în condiţii sterile cu un ac sau o canulă la nivelul abdomenului, coapselor, feselor sau altor părţi ale corpului şi apoi se injectează la nivelul buzelor. O contraindicaţie o constituie infecţia activă a buzelor sau a cavităţii bucale (herpes, afte, răceală) sau rănile nevindecate ale buzelor.

Procesul măririi buzelor cu grăsime

Mărirea buzelor se efectuează în anestezie locală aplicată fie sub formă de cremă anestezică, fie sub formă de injecţie, în acelaşi mod se amorţesc şi zonele donatoare de grăsime. Grăsimea recoltată şi tratată se injectează la nivelul buzelor.

În locul recoltării grăsimii pot apărea echimoze sau edeme. În urma intervenţiei, la nivelul buzei apare tumefierea însoţită de senzaţia de pulsaţie. Până la dispariţia acestor simptome, este necesar să se evite soarele, de obicei încetează în 48 de ore.

Actualizat: 28.01.2011

Sunteţi specialist? Descrieţi această procedură pentru a atrage mai mulţi clienţi. Descrierea trebuie să îndeplinească cerinţele noastre şi să includă informaţii stabilite. Numele dvs. va apărea în descriere drept cel al autorului. (Link) Consultaţi exemplul şi parcurgeţi regulile pentru a vedea ce impliciă acest proces.

Mai multe recenzii precum aceasta

Anonymous Dr. Natalia Stegarescu 10.01.2013
Este de valoare     

O recomand pe doamna doctor Natalia Stegarescu.Am fost pentru augmentarea buzelor si umplerea santurilor nazo-labiale de 2 ori.E draguta,amabila si nu are atitune superioara fata de pacient.Te face sa te simti bine si lu... Mai multe 

Augmentare buze (lipofilling) - Preturi

Preturi de la 1.912 RON
de obicei spre 3.107 RON
Dr. Banacu Ana Luminita
Dr. Dobos Calin
Bucureşti
Preturi de la 2.390 RON
de obicei spre 3.824 RON
Dr. Dobos Calin
Preturi de la 2.390 RON
Dr. Muntean Maximilian PhD
Preturi de la 2.868 RON
Clinica Estetica si Postbariatrica Pogany
Clinica Zetta
Bucureşti
Preturi de la 1.338 RON
de obicei spre 1.673 RON
Clinica Zetta

Proceduri relevante

Augmentare buze (lipofilling)

92% au zis că merită. Pe baza celor 53 (de) evaluări ale pacienţilor.

Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți