Mărirea volumului unei buze subţiri se efectuează, fie prin implantare de ţesut propriu (grăsime, fascie), fie prin implantare de materiale sintetice (colagen, acid hialuronic) sau pe cale chirurgicală, caz în care se utilizează ţesuturi proprii. Efectul intervenţiei chirurgicale este permanent, în cazul grăsimii sau al materialelor de umplere, acesta va persista aproximativ 6 luni.

Ţesutul propriu poate fi prelevat din zona temporală, abdominală, fesieră sau femurală (zona coapselor), după prelevare rămâne o cicatrice. Se poate utiliza, de asemenea, propriul ţesut de buze, în acest caz cicatricile sunt pe partea interioară a buzelor. Este important să se facă distincţia între nemulţumirea privind lăţimea roşului de buză sau volumul acestora.

Procesul şi rezultatul măririi buzelor

Mărirea buzelor pe cale chirurgicală, de regulă, se efectuează sub anestezie locală, în primele zile postoperatorii buzele sunt umflate şi prezintă schimbări de sensibilitate. Se recomandă răcirea buzelor şi clătirea cavităţii bucale de mai multe ori pe zi, cu apă de gură diluată, mai ales după masă. După 14 zile, trebuie efectuate de mai multe ori pe zi masaje de compresie. Reluarea muncii este, de obicei, posibilă după aproximativ o saptamană de la operaţie.

Actualizat: 02.05.2014

Sunteţi specialist? Descrieţi această procedură pentru a atrage mai mulţi clienţi. Descrierea trebuie să îndeplinească cerinţele noastre şi să includă informaţii stabilite. Numele dvs. va apărea în descriere drept cel al autorului. (Link) Consultaţi exemplul şi parcurgeţi regulile pentru a vedea ce impliciă acest proces.

Augmentare buze - Noutati

Mai multe recenzii precum aceasta

Augmentare buze - Preturi

Dr. Dobos Calin
Bucureşti
Preturi de la 200 RON
de obicei spre 400 RON
Dr. Dobos Calin
Dr. Sorin Parasca
Bucureşti
Preturi de la 250 RON
de obicei spre 300 RON
Dr. Sorin Parasca
Preturi de la 800 RON
de obicei spre 1.000 RON
Dr. Muntean Maximilian PhD
Dr Ciceo Mircea
Cluj Napoca
Preturi de la 150 RON
de obicei spre 350 RON
Dr Ciceo Mircea
Preturi de la 450 RON
de obicei spre 1.100 RON
Centru Medical Dr. Mihalceanu

Augmentare buze

96% au zis că merită. Pe baza celor 198 (de) evaluări ale pacienţilor.

Specialişti din regiunea dumneavoa   
patient photography
Procedurile altor pacienți