Liposucţie prin energie

În cadrul liposucţiei cu vibraţii, pentru distrugerea şi absorbţia celulelor adipoase se utilizează un dispozitiv cu o canulă vibratoare. Adesea este combinată cu tehnica tumescentă. Este eficientă în zonele cu conţinut mai mare de ţesut conjunctiv - cum ar fi fesele sau spatele. Durează 1-2 ore, rezultatul este permanent, adipocitele nu se formează din nou. Necesită purtarea de imbracaminte de compresie pe o perioadă de cel puţin 2 săptămâni după operaţie.

Actualizat: 13.05.2011

Sunteţi specialist? Descrieţi această procedură pentru a atrage mai mulţi clienţi. Descrierea trebuie să îndeplinească cerinţele noastre şi să includă informaţii stabilite. Numele dvs. va apărea în descriere drept cel al autorului. (Link) Consultaţi exemplul şi parcurgeţi regulile pentru a vedea ce impliciă acest proces.

Mai multe recenzii precum aceasta

Este de valoare

Doamna Dr Angela este un medic extraordinar din mai multe puncte de vedere;înainte de toate,dansa te sfătuiește ce este mai bine sa faci pentru corpul tau,îți Răspunde la toate întrebările cu profesionalism.In urma opera... Mai multe 

2 Aprecieri  

Liposucţie prin energie - Preturi

Preturi de la 1.500 RON
de obicei spre 3.000 RON
Dr. Alisa Zisman , plastic and esthetic surgeon
Dr. Dobos Calin
Bucureşti
Preturi de la 800 RON
de obicei spre 2.000 RON
Dr. Dobos Calin
Dr. Elena Martin
Bucureşti
Preturi de la 1.000 RON
de obicei spre 3.500 RON
Dr. Elena Martin
Dr. Angela Petre
Bucureşti
Preturi de la 2.000 RON
Dr. Angela Petre
Preturi de la 1.600 RON
de obicei spre 3.600 RON
Dr. Silvia Stanculescu

Proceduri relevante

Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți