Liposuctie nechirurgicala

Liposucţia neinvazivă este o denumire colectivă pentru metodele destinate remodelării corporale, eliminării excesului de grăsime şi tratării celulitei. Acestea pot remodela corpul, ajută la îndepărtarea excesului de grăsime şi a celulitei. Este vorba de proceduri nedureroase, care se efectuează fără incizii sau înţepături. Se poate trata orice zonă problematică.

Aparatele pentru liposucţia neinvazivă funcţionează pe principiul ultrasunetelor de joasă frecvenţă sau a energiei generate prin radiofrecvenţă. Tensiunea creată asupra celulelor de grăsime duce la desfacerea membranei acestora, iar materialul celular este preluat de limfă şi drenat prin vasele limfactice.

Tipuri de liposucţie neinvazivă

  • cavitaţie cu ultrasunete

  • liposucţie pe bază de subpresiune

  • liposucţie pa bază de radiofrecvenţă

  • mese de recondiţionare

  • liposucţie neinvazivă cu ultrasunete

Liposucţiile neinvazive, de obicei, nu necesită pregătire şi după tratament se poate reveni imediat la activităţile obişnuite. Pentru un rezultat bun, este necesar ca tratamentul să se repete de mai multe ori.

Actualizat: 30.03.2011

Sunteţi specialist? Descrieţi această procedură pentru a atrage mai mulţi clienţi. Descrierea trebuie să îndeplinească cerinţele noastre şi să includă informaţii stabilite. Numele dvs. va apărea în descriere drept cel al autorului. (Link) Consultaţi exemplul şi parcurgeţi regulile pentru a vedea ce impliciă acest proces.

Liposuctie nechirurgicala - Preturi

Liposuctie nechirurgicala

92% au zis că merită. Pe baza celor 77 (de) evaluări ale pacienţilor.

Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți