Liposucţie laser CoolLipo

Cool Lipo este o tehnică de liposucţie foarte blândă, care combină utilizarea razei laser cu extragerea grăsimii cu o canulă. Astfel, remodelarea corporală se realizează cu un minim de inegalităţi şi echimoze. Timpul de recuperare este de 3 - 7 zile, rezultatul este imediat vizibil şi permanent.

Liposucţia fără operaţie, Cool Lipo, rezolvă problema celulitei şi a pielii laxe, poate înlocui şi abdominoplastia, serveşte ca o metodă de corectare a inegalităţilor apărute în urma unui alt tip de liposucţie. Prin iradierea cu laser este atins colagenul, ceea ce conduce la întărirea pielii laxe.

Cool Lipo îndepărtează depozitele de grăsime de pe:

  • coapse

  • şolduri

  • abdomen

  • braţe

  • spate

  • barbă

  • gât

Procesul şi rezultatele Cool Lipo

Cool Lipo se face în anestezie tumescentă (aplicarea unei cantităţi mari de soluţie de anestezic în zona tratată), durează 2 - 3 ore. Tumefierea poate persista timp de 3 -7 zile, îmbrăcămintea de compresie trebuie să fie purtată 2 - 4 săptămâni. Rezultatele sunt permanente, este necesar de a preveni apariţia unor alte depozite de grăsime.

Actualizat: 24.04.2014

Sunteţi specialist? Descrieţi această procedură pentru a atrage mai mulţi clienţi. Descrierea trebuie să îndeplinească cerinţele noastre şi să includă informaţii stabilite. Numele dvs. va apărea în descriere drept cel al autorului. (Link) Consultaţi exemplul şi parcurgeţi regulile pentru a vedea ce impliciă acest proces.

Liposucţie laser CoolLipo - Preturi

Preturi de la 1.000 RON
Dr. Lucian Popa MD PhD
Dr. Dobos Calin
Bucureşti
Preturi de la 800 RON
de obicei spre 2.000 RON
Dr. Dobos Calin
Preturi de la 2.000 RON
de obicei spre 3.500 RON
Dr. Andrei Radu Panturu
dr Cristina Bejan
Bucureşti
Preturi de la 500 RON
de obicei spre 2.500 RON
dr Cristina Bejan

Proceduri relevante

Liposucţie laser CoolLipo

91% au zis că merită. Pe baza celor 22 (de) evaluări ale pacienţilor.

Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți