Liposucţie cu laser - SmartLipo

SmartLipo este o metodă blândă de îndepărtare a depozitelor de grăsime nedorite, de restaurare a fermităţii pielii şi de remodelare corporală. De obicei, pentru un rezultat de durată, este suficientă o singură terapie, după două zile se poate reveni la activităţile obişnuite.

Liposucţia fără operaţie, SmartLipo, foloseşte o rază laser pentru distrugerea celulelor de grăsime, astfel că leziunile tisulare sunt minime şi nu se formează echimoze excesive. Cu tehnica Smart Lipo se pot îndepărta depozitele de grăsime de pe abdomen, bărbie, picioare, genunchi, gât, glezne, poate fi utilizată şi în cazul măririi glandei mamare la bărbaţi.

Procesul şi rezultatele Smart Lipo

Smart Lipo se efectuează în anestezie locală, în piele se introduce un tub cu o rază laser, care descompune ţesutul adipos şi simultan acţionează asupra ţesutului subcutanat. Ţesutul descompus se aspiră cu tubul. Durata de purtare a îmbrăcăminţii de compresie în urma terapiei Smart Lipo este individuală, de obicei trebuie purtată câteva zile sau săptămâni. Rezultatul Smart Lipo este vizibil după o săptămână şi se îmbunătăţeşte într-o perioadă de câteva luni.

Actualizat: 25.04.2014

Sunteţi specialist? Descrieţi această procedură pentru a atrage mai mulţi clienţi. Descrierea trebuie să îndeplinească cerinţele noastre şi să includă informaţii stabilite. Numele dvs. va apărea în descriere drept cel al autorului. (Link) Consultaţi exemplul şi parcurgeţi regulile pentru a vedea ce impliciă acest proces.

Liposucţie cu laser - SmartLipo - Preturi

Preturi de la 4.777 RON
Dr. Lucian Popa MD PhD
Dr. Dobos Calin
Bucureşti
Preturi de la 3.821 RON
de obicei spre 9.553 RON
Dr. Dobos Calin

Liposucţie cu laser - SmartLipo

78% au zis că merită. Pe baza celor 23 (de) evaluări ale pacienţilor.

Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți