Lifting de frunte

Liftingul frontal constă în întinderea pielii şi ridicarea sprâncenelor lăsate (liftingul sprâncenelor) prin îndepărtarea excesului de piele şi a ţesutului gras şi prin corectarea muşchilor. Cel mai frecvent se efectuează sub anestezie generală şi anume, cu metoda convenţională sau endoscopică. Spitalizarea durează o zi, se recomandă o săptămână de recuperare. Efectul persistă 5-10 ani.

facelift

Se foloseşte procedura tradiţională, incizia fiind ascunsă în spatele liniei părului, sau endoscopul, un dispozitiv optic, care permite operaţia de lifting frontal prin efectuarea unei incizii foarte mici.

Procesul şi rezultatul operaţiei de lifting frontal

Înainte de intervenţie trebuie efectuat bilanţul biologic preoperator. Intervenţia se realizează sub anestezie generală sau analgo-sedare şi durează aproximativ 1 - 1,5 ore. Este necesară o spitalizare de o zi. Zonele operate sunt dureroase, umflate şi cu vânătăi minore. Adesea, procedura este însoţită postoperatoriu de căderea părului în locul inciziei, de regulă temporar. Operaţia de lifting frontal poate fi combinată cu faceliftul. Se recomandă recuperarea timp de o saptămână.

Actualizat: 04.03.2011

Sunteţi specialist? Descrieţi această procedură pentru a atrage mai mulţi clienţi. Descrierea trebuie să îndeplinească cerinţele noastre şi să includă informaţii stabilite. Numele dvs. va apărea în descriere drept cel al autorului. (Link) Consultaţi exemplul şi parcurgeţi regulile pentru a vedea ce impliciă acest proces.

Lifting de frunte - Preturi

Preturi de la 3.150 RON
Dr. Theodor Motruc
Preturi de la 250 RON
de obicei spre 1.000 RON
Dr. Lucian Popa MD PhD
Dr. Dobos Calin
Bucureşti
Preturi de la 1.200 RON
de obicei spre 1.500 RON
Dr. Dobos Calin
de obicei spre 2.000 RON
Dr. Silvia Stanculescu
Dr Ciceo Mircea
Cluj Napoca
Preturi de la 1.000 RON
de obicei spre 1.500 RON
Dr Ciceo Mircea

Proceduri relevante

Lifting de frunte

96% au zis că merită. Pe baza celor 24 (de) evaluări ale pacienţilor.

Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți