Labioplastia este interventia chirurgicala prin care se realizeaza reducerea dimensiunilor labiilor mici.

Hipertrofia (marirea exagerata) labiilor mici cauzeaza disconfort la purtarea imbracamintei / pantalonilor stramti, in timpul exercitiilor fizice / sportului si a actului sexual; de asemenea determina igiena defectuoasa si poate cauza iritatii locale.

Hipertrofia labiilor mici poate apare de la nastere, in timpul pubertatii sau dupa sarcina / nastere.

Interventia chirurgicala de reducere a dimensiunilor labiilor mici (labioplastia) nu este extrem de complicata sau disconfortabila si dureaza aproximatix 2 ore; in schimb este migaloasa si se realizeaza cu ajutorul lupelor care asigura aproximarea perfecta a marginilor labiale. Trebuie evitate interventiile chirurgicale scurte (30 minute) prin care se obtine cicatrice la nivelul marginilor labiale, cicatrice care determina deformarea labiilor, disconfort si chiar durere. Procedeul se realizeaza de obicei in anestezie generala sau chiar in anestezie locala asociata cu sedare intravenoasa.

Reluarea activitatilor normale si a muncii se poate face dupa 5 – 7 zile, iar viata sexuala se poate relua dupa circa 6 saptamani.

Dr. Horia Siclovan
medic specialist chirurgie plastica
www.bestaesthetic-surgery.com

Actualizat: 29.06.2010

Sunteţi specialist? Descrieţi această procedură pentru a atrage mai mulţi clienţi. Descrierea trebuie să îndeplinească cerinţele noastre şi să includă informaţii stabilite. Numele dvs. va apărea în descriere drept cel al autorului. (Link) Consultaţi exemplul şi parcurgeţi regulile pentru a vedea ce impliciă acest proces.

Mai multe recenzii precum aceasta

Labioplastie - Preturi

Preturi de la 700 RON
Dr. Theodor Motruc
Preturi de la 500 RON
Dr. Lucian Popa MD PhD
Preturi de la 1.000 RON
de obicei spre 1.250 RON
Dr. Alisa Zisman , plastic and esthetic surgeon
Dr. Dobos Calin
Bucureşti
Preturi de la 1.000 RON
de obicei spre 1.000 RON
Dr. Dobos Calin
Preturi de la 900 RON
Dr. Muntean Maximilian PhD

Labioplastie

98% au zis că merită. Pe baza celor 501 (de) evaluări ale pacienţilor.

Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți