Intervenţii cu laser în dermatologia estetică

În prezent, laserele sunt utilizate în dermatologia estetică şi corectivă pentru tratarea leziunilor vasculare, pentru epilare definitivă, liposucţia cu laser, tratarea acneei cu laser, tratarea vergeturilor cu laser, tratament vergeturi cu laser, o întrebuinţare din ce în ce mai largă o are laserul biostimulator şi laserul fracţional cu CO2. De asemenea, îndepărtarea semnelor de naştere cu laser are beneficii deosebite.

body11

Tratamentul cu laser este efectuat întotdeauna de un dermatolog. În general, intervenţia nu necesită pregătire prealabilă şi durează câteva minute până la zeci de minute, în funcţie de intervenţia solicitată. Se efectuează fără anestezie sau sub anestezie locală, utilizând cremă sau injecţie.

După tratamentul cosmetic cu laser, de obicei, în zona tratată apare roşeaţă care va dispărea treptat, în cazul ablaţiei cu laser se formează o rană mică şi crustă, uneori, zona tratată începe să supureze. După tratamentul cu laser, timp de câteva săptămâni, zona tratată trebuie protejată de radiaţiile solare, aplicând creme cu filtru UV ridicat. Uneori, pentru obţinerea unui rezultat bun, este necesară repetarea tratamentului de mai multe ori.

Actualizat: 13.05.2011

Sunteţi specialist? Descrieţi această procedură pentru a atrage mai mulţi clienţi. Descrierea trebuie să îndeplinească cerinţele noastre şi să includă informaţii stabilite. Numele dvs. va apărea în descriere drept cel al autorului. (Link) Consultaţi exemplul şi parcurgeţi regulile pentru a vedea ce impliciă acest proces.
Continut

Intervenţii cu laser în dermatologia estetică - Preturi

Preturi de la 200 RON
Dr. Lucian Popa MD PhD
Dr. Elena Martin
Bucureşti
Preturi de la 300 RON
Dr. Elena Martin
Clinica Efigia
Voluntari
Preturi de la 50 RON
de obicei spre 500 RON
Clinica Efigia
CICV.ro SRL
Oradea
Preturi de la 1.000 RON
de obicei spre 1.500 RON
CICV.ro SRL

Intervenţii cu laser în dermatologia estetică

97% au zis că merită. Pe baza celor 145 (de) evaluări ale pacienţilor.

Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți