Îndepărtarea tatuajelor şi pigmentărilor cu laser

Metodele cu laser îndepărtează nedureros tatuaje, pete pigmentare de bătrâneţe sau apărute în urma expunerii la soare şi machiajul permanent nesatisfăcător. În mod obişnuit, trebuie testată eficienţa laserului, în cazul dermabraziunii cu laser pot aparea cicatrici. Vindecarea dureaza 6 - 8 săptămâni, rezultatul este permanent.

tetoo

Se utilizează laserul Alexandrite, care descompune pigmenţii închişi la culoare pe straturi, sau dermabraziune cu laser Erbium, caz în care este suficientă o singură şedinţă de terapie, dar pot apărea cicatrici.

Procesul şi rezultatul îndepărtării tatuajelor şi pigmentărilor

Laserul Alexandrite nu necesită anestezie, în cazul laserului Erbium se aplică unguent de amorţire sau analgo-sedare. În urma terapiei, apare roşeaţă sau edem, în cazul laserului Erbium şi crustă. Suprafaţa de piele tratată trebuie protejată de soare întotdeauna timp de câteva saptămâni, aplicând creme cu filtru UV ridicat 50+. Pentru un rezultat optim, în cazul îndepărtării tatuajelor şi a machiajului permanent cu laserul Alexandrite, terapia trebuie repetată de aprox. 5 ori, în cazul petelor pigmentare este suficient o singură dată.

Actualizat: 10.02.2011

Sunteţi specialist? Descrieţi această procedură pentru a atrage mai mulţi clienţi. Descrierea trebuie să îndeplinească cerinţele noastre şi să includă informaţii stabilite. Numele dvs. va apărea în descriere drept cel al autorului. (Link) Consultaţi exemplul şi parcurgeţi regulile pentru a vedea ce impliciă acest proces.

Îndepărtarea tatuajelor şi pigmentărilor cu laser - Preturi

Preturi de la 35 RON
de obicei spre 110 RON
Dr. Theodor Motruc
Preturi de la 150 RON
de obicei spre 700 RON
Dr. Lucian Popa MD PhD
Dr. Carmen Giuglea
Bucureşti
Preturi de la 200 RON
de obicei spre 800 RON
Dr. Carmen Giuglea

Îndepărtarea tatuajelor şi pigmentărilor cu laser

89% au zis că merită. Pe baza celor 63 (de) evaluări ale pacienţilor.

Specialişti din regiunea dumneavoa   
patient photography
Procedurile altor pacienți