Îndepărtarea cu laser a părului nedorit

Epilarea definitivă cu laser este o metodă de îndepărtare a firelor de păr negre nedorite de pe corp. Procedura este nedureroasă, solicită însă protecţia ulterioară împotriva soarelui (factor 50 +), pentru un rezultat permanent epilarea trebuie repetată de câteva ori.

nohy

Firele de păr pot fi îndepărtate de pe orice porţiune a corpului, în afară de canalul auditiv extern şi nări. Epilarea cu laser se poate să nu prezinte efectul dorit în cazul firelor de păr deschise la culoare.

Procesul şi rezultatul epilării cu laser

În perioada de cel puţin 6 săptămâni dinainte de epilarea cu laser, se va evita îndepărtarea firelor de păr, înaintea întrevenţiei trebuie perfect rase.

Durata epilării cu laser este de la câteva minute până la câteva ore, în funcţie de gradul tratamentului aplicat, se poate efectua pe pielea bronzată.. În urma tratamentului apare roşeaţă care în câteva ore dispare.

Epilarea cu laser se efectuază cu diferite tipuri de lasere, fiecare laser epilator având efect diferit. Este întotdeauna necesar ca tratamentul să se repete de mai multe ori.

Actualizat: 13.05.2011

Sunteţi specialist? Descrieţi această procedură pentru a atrage mai mulţi clienţi. Descrierea trebuie să îndeplinească cerinţele noastre şi să includă informaţii stabilite. Numele dvs. va apărea în descriere drept cel al autorului. (Link) Consultaţi exemplul şi parcurgeţi regulile pentru a vedea ce impliciă acest proces.

Îndepărtarea cu laser a părului nedorit - Preturi

Preturi de la 150 RON
de obicei spre 700 RON
Dr. Lucian Popa MD PhD
Clinica Efigia
Voluntari
Preturi de la 30 RON
de obicei spre 350 RON
Clinica Efigia

Îndepărtarea cu laser a părului nedorit

95% au zis că merită. Pe baza celor 206 (de) evaluări ale pacienţilor.

Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți