Îndepărtarea acneei cu IPL

Lumina intens pulsată funcţionează pe principiul unei raze de lumină cu o lungime de undă de 400-650 nm, care ucide bacteriile care provoacă acnee. Această metodă este recomandată pentru tratarea acneei severe, mai ales de pe faţă şi spate. Rezultatele sunt vizibile după primul tratament, procedura trebuie repetată de mai multe ori, la intervale de 14 zile.

Contraindicaţiile includ epilepsia, o boală cardiacă acută, diabetul, herpesul sau zona zoster.

Procesul şi rezultatul tratamentului cu lumină intens pulsată

Trebuie ca pielea să nu fie bronzată, 4-6 săptămâni înainte de tratament trebuie evitată vizita saloanelor cu solar şi folosirea cremelor autobronzante. Tratamentul se efectueaza sub anestezie locală cu cremă anestezică, se poate efectua însă şi fără anestezie. Procedura durează 20 - 45 de minute. Pielea este, de regulă, roşie şi umflată, se recomandă aplicarea de comprese reci, reacţia dispare în 2 zile. Timp de 6 săptămâni este necesar să vă protejaţi de soare. Lumina intens pulsată poate îmbunătăţi acneea în mod semnificativ, dar nu poate înlătura toate formele de manifestare ale acesteia.

 

Publicat: 25.02.2011

Sunteţi specialist? Descrieţi această procedură pentru a atrage mai mulţi clienţi. Descrierea trebuie să îndeplinească cerinţele noastre şi să includă informaţii stabilite. Numele dvs. va apărea în descriere drept cel al autorului. (Link) Consultaţi exemplul şi parcurgeţi regulile pentru a vedea ce impliciă acest proces.

Îndepărtarea acneei cu IPL - Preturi

Preturi de la 55 RON
Dr. Theodor Motruc
Preturi de la 100 RON
de obicei spre 200 RON
Centru Medical Dr. Mihalceanu
Clinica Efigia
Voluntari
Preturi de la 50 RON
Clinica Efigia
Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți