Pentru acoperirea zonelor unde părul a căzut sau s-a rărit, se foloseşte transferul grefelor dermo-piloase proprii sau micro-grefelor din zonele sanătoase ale podoabei capilare. Pentru obţinerea unui rezultat bun, uneori sunt necesare mai multe şedinţe de tratament. Creşterea efectivă a părului este restaurată după 5-6 luni.

suvlas

Cauzele căderii părului sunt îmbătrânirea, modificările în procesele hormonale, predispoziţiile ereditare, traumatismele sau arsurile. În cazul în care intervenţia este considerată a fi reconstructivă, tratamentul este acoperit de casa de asigurare.

Procesul şi rezultatul transplantului de păr

Transplantul de păr se face sub anestezie locală şi, în medie, durează câteva ore. Părul se poate spăla a doua sau a treia zi. Crustele din zona de prelevare se desprind în 14 zile. O mare parte a părulului transplantat mai întâi cade, după care creşterea este permanentă. După câteva zile de la intervenţie, se poate reveni la activităţile obişnuite. Până la vindecarea completă, trebuie evitată atingerea zonei operate.

Actualizat: 01.07.2019

Sunteţi specialist? Descrieţi această procedură pentru a atrage mai mulţi clienţi. Descrierea trebuie să îndeplinească cerinţele noastre şi să includă informaţii stabilite. Numele dvs. va apărea în descriere drept cel al autorului. (Link) Consultaţi exemplul şi parcurgeţi regulile pentru a vedea ce impliciă acest proces.

Implantul de păr - Preturi

Preturi de la 10 RON
Dr. Edouard Coeugniet
Clinica Efigia
Voluntari
Preturi de la 7.169 RON
de obicei spre 9.559 RON
Clinica Efigia

Implantul de păr

96% au zis că merită. Pe baza celor 412 (de) evaluări ale pacienţilor.

Specialişti din regiunea dumneavoa   
patient photography
Procedurile altor pacienți