Ginecomastia reprezinta acumularea in exces de tesut adipos (grasime) sau tesut glandular la nivelul sanilor la barbati.

In multe cazuri, lipoaspiratia poate fi utilizata pentru tratament daca cresterea in volum a sanilor este datorata acumularii de grasime. Daca ginecomastia este cauzata de excesul de tesut glandular, acesta va fi excizat chirurgical printr-o mica incizie; in cazul in care este necesara indepartarea unui volum mai mare  de tesut si eventual piele, inciziile vor fi mai mari.

Edemul postoperator dispare dupa 2 – 4 saptamani; rezultatul final apare dupa 2 – 4 luni. Cicatricile postoperatorii se atenueaza in cursul catorva luni si devin abia vizibile. Ulterior, o crestere masiva in greutate poate determina marirea sanilor.

Actualizat: 27.01.2015

Sunteţi specialist? Descrieţi această procedură pentru a atrage mai mulţi clienţi. Descrierea trebuie să îndeplinească cerinţele noastre şi să includă informaţii stabilite. Numele dvs. va apărea în descriere drept cel al autorului. (Link) Consultaţi exemplul şi parcurgeţi regulile pentru a vedea ce impliciă acest proces.

Mai multe recenzii precum aceasta

claraS 06.11.2013
Este de valoare

Buna fetelor, poate o sa vi se para ciuat ce va voi povesti dar, eu mi-am micsorat sanii :) Din cauza ca ii aveam prea mari, nu mai puteam sa-mi desfasor activitatile cotidiene cu usurinta fiindca aveam dureri groaznice ... Mai multe 

ForeverInLove 29.10.2013
Este de valoare

Buna ziua, probabil ca eu nu ar trebui sa scriu aici fiindca problema pe care m-a ajutat dna Silvia sa o rezolv ma incomoda foarte tare! Pieptul meu crescuse foarte mult si atarna urat, iar acest lucru m-a facut sa ma si... Mai multe 

Ginecomastie - Preturi

Preturi de la 950 RON
de obicei spre 1.700 RON
Dr. Theodor Motruc
Dr. Sorin Parasca
Bucureşti
Preturi de la 800 RON
de obicei spre 1.500 RON
Dr. Sorin Parasca
Preturi de la 800 RON
de obicei spre 1.000 RON
Dr. Muntean Maximilian PhD
Preturi de la 1.000 RON
Dr. Alisa Zisman , plastic and esthetic surgeon
Dr. Dobos Calin
Bucureşti
Preturi de la 1.000 RON
de obicei spre 2.000 RON
Dr. Dobos Calin

Ginecomastie

95% au zis că merită. Pe baza celor 249 (de) evaluări ale pacienţilor.

Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți