Fotorejuvenare (IPL) – reîntinerire prin lumină pulsată

Cu ajutorul luminii intens pulsate se poate efectua întinerirea pielii feţei, gâtului şi a întregului corp. Este o metodă nedureroasă, eficace, care nu aduce nici un fel de restricţii. Pe parcursul a 3-8 şedinţe efectuate la intervale de o lună, se poate atinge rezultatul de netezire a pielii. Rezultatul poate dura până la doi ani, dacă se asigură o îngrijire corespunzătoare .

Contraindicaţiile includ o boală acută a pielii, diabetul zaharat, o boală cardiacă acută, epilepsia şi cancerul acut.

Procesul şi rezultatul tratamentului cu lumină intens pulsată

Trebuie ca pielea să nu fie bronzată, timp de 4 săptămâni înainte de tratament este necesar să se evite solariul şi folosirea cremelor autobronzante. Tratamentul cu IPL este minim dureros, cu toate acestea, în zonele sensibile, cum ar fi gâtul sau faţa, se aplică cremă anestezică. Procedura durează 20 -45 de minute, pielea este apoi roşie şi umflată, se recomandă aplicarea de comprese reci. Reacţia dispare în 2 zile. Timp de 6 săptămâni, este necesar să vă protejaţi de soare.

Publicat: 25.02.2011

Sunteţi specialist? Descrieţi această procedură pentru a atrage mai mulţi clienţi. Descrierea trebuie să îndeplinească cerinţele noastre şi să includă informaţii stabilite. Numele dvs. va apărea în descriere drept cel al autorului. (Link) Consultaţi exemplul şi parcurgeţi regulile pentru a vedea ce impliciă acest proces.

Fotorejuvenare (IPL) – reîntinerire prin lumină pulsată - Preturi

Preturi de la 55 RON
Dr. Theodor Motruc
Preturi de la 150 RON
de obicei spre 250 RON
Centru Medical Dr. Mihalceanu
Clinica Efigia
Voluntari
Preturi de la 50 RON
Clinica Efigia

Fotorejuvenare (IPL) – reîntinerire prin lumină pulsată

Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți