Materiale de umplere pe bază de acid hialuronic - injectare filler dermal

Implanturile injectabile măresc buzele, netezesc ridurile şi corectează conturul feţei. Veţi fi mai tânără şi mai frumoasă…

Substanţele injectabile de umplere pe bază de acid hialuronic (fillerii dermali injectabili), înlocuiesc sau completează intervenţiile chirurgicale plastice. În prezent, pe piaţă sunt o mulţime de astfel de substanţe injectabile de diferite mărci şi sub diferite denumiri.

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic se găseşte în spaţiul intercelular al epidermei fiecărui mamifer. Principala sa funcţie este de a reţine apa, menţinând astfel spaţiul intercelular pentru metabolismul celulor şi de a proteja pielea împotriva efectelor nocive prin legarea radicalilor liberi.

Utilizarea acidului hialuronic

În dermatologia estetică, acidul hialuronic se utilizează ca substanţă injectabilă pentru tratamentul ridurilor şi pentru redarea fermităţii şi elasticităţii pielii. Stimulează producerea de noi fibre de colagen.

Riscuri

La locul injectării poate apărea o roşeaţă uşoară sau sensibilitate. În cazul pacienţilor care suferă de herpes, în mod excepţional pot apărea eruptii uşoare de herpes. Prin alegerea unui preparat de calitate şi a unui specialist cu experienţă, efectele secundare vor apărea în mod excepţional.

Mărci şi tipuri de substanţe injectabile de umplere

  • Esthelis

  • Restylane

  • Juvéderm

  • Surgiderm

  • Teosyal

  • crmDEX, crmGEL a crmDUR

  • Princess

  • şi altele

Pe piaţa noastră apar în permanenţă noi mărci şi tipuri de umpluturi injectabile pe bază de acid hialuronic. Întotdeauna este necesar să vă consultaţi cu un specialist care se ocupă cu aplicaţia acestor substanţe de umplere şi să vă informaţi asupra tuturor proprietăţilor materialului de umplere ales.

Actualizat: 03.05.2011

Sunteţi specialist? Descrieţi această procedură pentru a atrage mai mulţi clienţi. Descrierea trebuie să îndeplinească cerinţele noastre şi să includă informaţii stabilite. Numele dvs. va apărea în descriere drept cel al autorului. (Link) Consultaţi exemplul şi parcurgeţi regulile pentru a vedea ce impliciă acest proces.
Continut

Mai multe recenzii precum aceasta

CrinaL 19.10.2015
Este de valoare

Buna seara, as vrea sa o recomand pe dna. dr. Daniela Taher, am ajuns la dumneai printr-o recomandare deoarece voiam sa scap cumva de cearcane. sunt ereditare si din cauza stresului problema s-a tot agravat. am ajuns la ... Mai multe 

Materiale de umplere pe bază de acid hialuronic - injectare filler dermal - Preturi

Preturi de la 230 RON
de obicei spre 290 RON
Dr. Theodor Motruc
Preturi de la 200 RON
de obicei spre 350 RON
Dr. Lucian Popa MD PhD
Preturi de la 200 RON
de obicei spre 1.000 RON
Dr. Alisa Zisman , plastic and esthetic surgeon
Dr. Ion Zegrea PhD
Bucureşti
Preturi de la 350 RON
Dr. Ion Zegrea PhD
Preturi de la 250 RON
de obicei spre 300 RON
Dr. Banacu Ana Luminita

Materiale de umplere pe bază de acid hialuronic - injectare filler dermal

96% au zis că merită. Pe baza celor 411 (de) evaluări ale pacienţilor.

Specialişti din regiunea dumneavoa   
patient photography
Procedurile altor pacienți