Eliminarea vergeturilor

Tratarea vergeturilor se poate efectua cu mai multe metode, una dintre ele este AWT (Acoustic Wave Treatment). Aceasta funcţionează pe principiul undelor acustice, de asemenea, se utilizează în mod eficient la consolidarea ţesutului conjunctiv şi îndepărtarea celulitei. Procedura este nedureroasă, durează 30 de minute şi trebuie repetată de mai multe ori.

telo

Unda de şoc acustică afectează ţesutul întărit inferior al vergeturilor şi stimulează producţia de colagen. Contraindicaţii sunt bolile inflamatorii acute sau cancerul, existenţa implanturilor în locul de injectare, relativ şi sarcina.

Procesul şi rezultatul tratamentului vergeturilor

Eliminarea vergeturilor se face cu o sondă specială, cu care se trece peste zonele afectate, cel mai ades pe abdomen, fese, coapse, spate şi piept. Imediat după eliminarea vergeturilor se poate reveni la activităţile obişnuite. Primele rezultate sunt vizibile după 3-4 şedinţe şi se îmbunătăţesc treptat, timp de câteva săptămâni. În general se recomandă 10-15 şedinţe care, după un anumit timp, se pot repeta.

Publicat: 04.03.2011

Sunteţi specialist? Descrieţi această procedură pentru a atrage mai mulţi clienţi. Descrierea trebuie să îndeplinească cerinţele noastre şi să includă informaţii stabilite. Numele dvs. va apărea în descriere drept cel al autorului. (Link) Consultaţi exemplul şi parcurgeţi regulile pentru a vedea ce impliciă acest proces.

Eliminarea vergeturilor - Preturi

Preturi de la 150 RON
Dr. Lucian Popa MD PhD
CICV.ro SRL
Oradea
Preturi de la 1.000 RON
de obicei spre 1.500 RON
CICV.ro SRL

Eliminarea vergeturilor

95% au zis că merită. Pe baza celor 22 (de) evaluări ale pacienţilor.

Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți