Chirurgia plastică a bărbiei - Mentoplastia

Dintre intervenţiile de chirurgie plastică ale bărbiei fac parte reducerea proiecţiei anterioare prea mare a bărbiei sau invers, mărirea acesteia în cazul retrognatismului. Procedura durează 30 -60 de minute, iar rezultatul este permanent. La activităţile obişnuite se poate reveni în 2 săptămâni.

zena30plus obrazek clanku 400x400

Mărirea se poate realiza prin două metode: mărirea cu diferite tipuri de implanturi şi extinderea fără utilizarea acestora, caz în care implantul de bărbie este înlocuit cu ţesutul osos propriu obţinut din proeminenţa bărbiei. Avantajul ultimei metode constă îndeosebi în evitarea riscului de integrare necorespunzătoare a implantului.

Procesul şi rezultatul mentoplastiei

În general, intervenţia se efectuează cu analgo-sedare sau sub anestezie generală. Mai întâi trebuie efectuat bilanţul biologic preoperator, eventual examinarea maxilarului de către chirurg. Mentoplastia se poate combina cu alte intervenţii faciale, de ex. cu faceliftul. După operaţie, zonele operate sunt dureroase, umflate şi învineţite, se administrează analgezice. Este necesară o spitalizare de cel puţin până a doua zi.

Publicat: 04.03.2011

Sunteţi specialist? Descrieţi această procedură pentru a atrage mai mulţi clienţi. Descrierea trebuie să îndeplinească cerinţele noastre şi să includă informaţii stabilite. Numele dvs. va apărea în descriere drept cel al autorului. (Link) Consultaţi exemplul şi parcurgeţi regulile pentru a vedea ce impliciă acest proces.

Chirurgia plastică a bărbiei - Mentoplastia - Preturi

Preturi de la 250 RON
de obicei spre 600 RON
Dr. Lucian Popa MD PhD
Dr. Dobos Calin
Bucureşti
Preturi de la 1.300 RON
de obicei spre 1.600 RON
Dr. Dobos Calin
Dr Ciceo Mircea
Cluj Napoca
Preturi de la 500 RON
de obicei spre 800 RON
Dr Ciceo Mircea
de obicei spre 1.500 RON
Dr. Silvia Stanculescu
Vangelis Vasalos
Bucureşti
Preturi de la 1.000 RON
de obicei spre 1.200 RON
Vangelis Vasalos

Chirurgia plastică a bărbiei - Mentoplastia

92% au zis că merită. Pe baza celor 39 (de) evaluări ale pacienţilor.

Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți