Aquafilling faceline

Conturare şi lifting facial cu rezultate de lungă durată.

Aquafilling® faceline este un gel hidrofil care se utilizează pentru injectare facială şi pentru proceduri plastice faciale. Această substanţă este un gel hidrofil injectabil compus în proporţie de 97-98% din ser fiziologic 0,9 % (clorură de sodiu) şi în proporţie de 2-3% din poliamide.

Pe lângă netezirea ridurilor şi umplerea volumetrică, aceasta este singura substanţă de umplere care are proprietatea unică de a reforma structura pielii şi de a ridica faţa. În plus, aceasta conferă naturaleţe ţesuturilor moi şi mai multe efecte estetice (imediat după procedură, în cazul netezirii ridurilor, şi în 3 sau 4 luni, în cazul reformării structurii pielii faciale). Aceste efecte şi rezultatele de lungă durată (mai mult de 2 ani) se obţin datorită aplicării metodei Aquafilling Сarcasse® patentate.

Se recomandă ca metoda Aquafilling Сarcasse® să fie utilizată în următoarele condiţii:

 • înmuiere a structurii pielii faciale,
 • pierdere a elasticităţii pielii,
 • scădere a producţiei de colagen,
 • adâncire a punctelor proeminente ale feţei,
 • ptoză a părţii mediane a feţei cauzată de gravitaţie,
 • scufundare a părţii inferioare a feţei,
 • riduri malare şi riduri anterioare urechilor,
 • scufundare a orbitei ochilor.

Substanţa Aquafilling® faceline se introduce în dermă sau în stratul subdermic superior cu ajutorul acelor subţiri de calibru de la 27 la 30 pentru netezirea ridurilor şi cutelor. Pentru a contura sau ridica faţa ori pentru a reconstrui structura pielii faciale, se recomandă injectarea gelului în planul subfascial, în stratul tisular subcutanat adipos sau subperiostal cu ace de calibru de la 21 la 24 sau cu canule. Procedura este nedureroasă datorită moliciunii şi elasticităţii gelului, datorită posibilităţii de aplicare cu ajutorul unor ace subţiri şi, cel mai important, datorită sarcinii pozitive a gelului. Această proprietate are ca efect dispariţia durerilor minore la un minut după injectare. În plus, sarcina pozitivă a implantului inhibă procesul de oxidare, fapt căruia se datorează perioada postoperatorie scurtă şi absenţa reacţiilor inflamatorii. Pacientul îşi poate relua activităţile sociale aproape imediat după procedură.

Contraindicaţii pentru Aquafilling® faceline

Utilizarea substanţei Aquafilling® faceline nu se recomandă în cazul:

 • pacienţilor cu predispoziţie la apariţia de cicatrice hipertrofice,
 • pacienţilor cu vârsta sub 18 ani,
 • pacienţilor care prezintă inflamaţii cutanate şi/sau procese infecţioase (acnee, herpes).

Substanţa Aquafilling® nu trebuie să fie utilizată împreună cu terapia cu laser, procedurile de dermabraziune sau procedurile de exfoliere chimică. Pentru exfolierea de suprafaţă, se recomandă să nu se injecteze substanţa dacă reacţia inflamatorie generată este semnificativă.

Avantajele utilizării metodei Aquafilling Сarcasse®:

 • revigorare a structurii pielii,
 • efect estetic de durată (mai mult de 2 ani),
 • frumuseţe naturală.

Publicat: 06.08.2013

Sunteţi specialist? Descrieţi această procedură pentru a atrage mai mulţi clienţi. Descrierea trebuie să îndeplinească cerinţele noastre şi să includă informaţii stabilite. Numele dvs. va apărea în descriere drept cel al autorului. (Link) Consultaţi exemplul şi parcurgeţi regulile pentru a vedea ce impliciă acest proces.

Aquafilling faceline - Preturi

Dr. Dobos Calin
Bucureşti
Preturi de la 1.434 RON
de obicei spre 1.434 RON
Dr. Dobos Calin
Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți