Tratarea cu laser a varicelor - Preturi/ Costuri

Lista de preturi ale chirurgilor si clinicilor care efectueaza asemenea proceduri Tratarea cu laser a varicelor pe o singura pagina.

De la chirurgii 382 si clinicile 151 care efectueaza aceasta procedura sunt aratate tarifele procedurii Tratarea cu laser a varicelor0 ale chirurgilor si clinicilor 4

Tabelul arata medicii cu cel mai mic si cel mai mare tarif al procedurii Tratarea cu laser a varicelor. Pentru mai multe informatii dati click pe un chirurg/clinica.

Toate costurile Tratarea cu laser a varicelor sunt in . Puteti modifica valuta de pe partea dreapta a acestei pagini
Tara Chirurg/ Clinica Price from Price to
SOLUMED Klinika chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej i flebologii Preturi de la 4.110 RON de obicei spre 6.165 RON
Sanatorium plastické a estetické chirurgie s.r.o. Preturi de la 2.494 RON
Carlsbad Clinic Preturi de la 3.145 RON de obicei spre 8.087 RON
VEIN CLINIC - specjalistyczne leczenie żylaków Preturi de la 2.569 RON de obicei spre 4.623 RON
Nota

Tineti cont ca preturile Tratarea cu laser a varicelor pot fi diferite fata de cele din lista deoarece ele pot sa nu includa cheltuieli suplimentare ca de exemplu anestezia,etc. Pentru mai multe informatii legate de tarife va rugam sa contactati medicul sau clinica respectiva.

Pentru mai multe informatii despre procedura Tratarea cu laser a varicelor mergeti la pagina principala a Tratarea cu laser a varicelor. Pentru mai multe poze inainte si dupa ale Tratarea cu laser a varicelor selectati un chirurg sau o clinica din tabelul cu tarife si veti gasi pozele la capatul paginii clinicii sau chirurgului. De asemenea puteti accesa poze inainte si dupa ale Tratarea cu laser a varicelor pentru a vedea pozele tuturor chirurgilor listati pe acest site web.
verificati costurile/preturile pentru alte proceduri


Tara Media
    Czech Republic
5.453 RON
    Poland
4.367 RON