Tratamentul celulitei - Preturi/ Costuri

Lista de preturi ale chirurgilor si clinicilor care efectueaza asemenea proceduri Tratamentul celulitei pe o singura pagina.

De la chirurgii 1219 si clinicile 415 care efectueaza aceasta procedura sunt aratate tarifele procedurii Tratamentul celulitei2 ale chirurgilor si clinicilor 0

Tabelul arata medicii cu cel mai mic si cel mai mare tarif al procedurii Tratamentul celulitei. Pentru mai multe informatii dati click pe un chirurg/clinica.

Toate costurile Tratamentul celulitei sunt in . Puteti modifica valuta de pe partea dreapta a acestei pagini

Chirurg/ Clinica

Price from

Price to

  Dr. Lucian Popa MD PhD

Iasi

Preturi de la 1.893 RON de obicei spre 7.100 RON Formular de contact
  Dr. Silvia Stanculescu

Bucureşti

Preturi de la 947 RON de obicei spre 4.733 RON   Formular de contact
Nota

Tineti cont ca preturile Tratamentul celulitei pot fi diferite fata de cele din lista deoarece ele pot sa nu includa cheltuieli suplimentare ca de exemplu anestezia,etc. Pentru mai multe informatii legate de tarife va rugam sa contactati medicul sau clinica respectiva.

Pentru mai multe informatii despre procedura Tratamentul celulitei mergeti la pagina principala a Tratamentul celulitei. Pentru mai multe poze inainte si dupa ale Tratamentul celulitei selectati un chirurg sau o clinica din tabelul cu tarife si veti gasi pozele la capatul paginii clinicii sau chirurgului. De asemenea puteti accesa poze inainte si dupa ale Tratamentul celulitei pentru a vedea pozele tuturor chirurgilor listati pe acest site web.
verificati costurile/preturile pentru alte proceduri


Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți