Tratament cu lumină intens pulsată (IPL) - Preturi/ Costuri

Lista de preturi ale chirurgilor si clinicilor care efectueaza asemenea proceduri Tratament cu lumină intens pulsată (IPL) pe o singura pagina.

De la chirurgii 553 si clinicile 201 care efectueaza aceasta procedura sunt aratate tarifele procedurii Tratament cu lumină intens pulsată (IPL)1 ale chirurgilor si clinicilor 2

Tabelul arata medicii cu cel mai mic si cel mai mare tarif al procedurii Tratament cu lumină intens pulsată (IPL). Pentru mai multe informatii dati click pe un chirurg/clinica.

Toate costurile Tratament cu lumină intens pulsată (IPL) sunt in . Puteti modifica valuta de pe partea dreapta a acestei pagini

Chirurg/ Clinica

Price from

Price to

  Dr. Theodor Motruc

Iasi

Preturi de la 264 RON Formular de contact
  Centru Medical Dr. Mihalceanu

Timisoara

Preturi de la 100 RON de obicei spre 500 RON Formular de contact
  Clinica Efigia

Voluntari

Preturi de la 240 RON de obicei spre 720 RON Formular de contact
Nota

Tineti cont ca preturile Tratament cu lumină intens pulsată (IPL) pot fi diferite fata de cele din lista deoarece ele pot sa nu includa cheltuieli suplimentare ca de exemplu anestezia,etc. Pentru mai multe informatii legate de tarife va rugam sa contactati medicul sau clinica respectiva.

Pentru mai multe informatii despre procedura Tratament cu lumină intens pulsată (IPL) mergeti la pagina principala a Tratament cu lumină intens pulsată (IPL). Pentru mai multe poze inainte si dupa ale Tratament cu lumină intens pulsată (IPL) selectati un chirurg sau o clinica din tabelul cu tarife si veti gasi pozele la capatul paginii clinicii sau chirurgului. De asemenea puteti accesa poze inainte si dupa ale Tratament cu lumină intens pulsată (IPL) pentru a vedea pozele tuturor chirurgilor listati pe acest site web.
verificati costurile/preturile pentru alte proceduri


Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți