Terapia prin carbon - Preturi/ Costuri

Lista de preturi ale chirurgilor si clinicilor care efectueaza asemenea proceduri Terapia prin carbon pe o singura pagina.

De la chirurgii 435 si clinicile 111 care efectueaza aceasta procedura sunt aratate tarifele procedurii Terapia prin carbon1 ale chirurgilor si clinicilor 0

Tabelul arata medicii cu cel mai mic si cel mai mare tarif al procedurii Terapia prin carbon. Pentru mai multe informatii dati click pe un chirurg/clinica.

Toate costurile Terapia prin carbon sunt in . Puteti modifica valuta de pe partea dreapta a acestei pagini

Chirurg/ Clinica

Price from

Price to

  dr Cristina Bejan

Bucureşti

Preturi de la 120 RON de obicei spre 480 RON Formular de contact
Nota

Tineti cont ca preturile Terapia prin carbon pot fi diferite fata de cele din lista deoarece ele pot sa nu includa cheltuieli suplimentare ca de exemplu anestezia,etc. Pentru mai multe informatii legate de tarife va rugam sa contactati medicul sau clinica respectiva.

Pentru mai multe informatii despre procedura Terapia prin carbon mergeti la pagina principala a Terapia prin carbon. Pentru mai multe poze inainte si dupa ale Terapia prin carbon selectati un chirurg sau o clinica din tabelul cu tarife si veti gasi pozele la capatul paginii clinicii sau chirurgului. De asemenea puteti accesa poze inainte si dupa ale Terapia prin carbon pentru a vedea pozele tuturor chirurgilor listati pe acest site web.
verificati costurile/preturile pentru alte proceduri


Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți