Liposucţia - Pe baza subpresiunii - Preturi/ Costuri

Lista de preturi ale chirurgilor si clinicilor care efectueaza asemenea proceduri Liposucţia - Pe baza subpresiunii pe o singura pagina.

De la chirurgii 939 si clinicile 77 care efectueaza aceasta procedura sunt aratate tarifele procedurii Liposucţia - Pe baza subpresiunii1 ale chirurgilor si clinicilor 1

Tabelul arata medicii cu cel mai mic si cel mai mare tarif al procedurii Liposucţia - Pe baza subpresiunii. Pentru mai multe informatii dati click pe un chirurg/clinica.

Toate costurile Liposucţia - Pe baza subpresiunii sunt in . Puteti modifica valuta de pe partea dreapta a acestei pagini

Chirurg/ Clinica

Price from

Price to

  Dr. Dobos Calin

Bucureşti

Preturi de la 9.597 RON de obicei spre 19.195 RON Formular de contact
  Dr. Silvia Stanculescu

Bucureşti

Preturi de la 7.678 RON de obicei spre 17.275 RON  
Nota

Tineti cont ca preturile Liposucţia - Pe baza subpresiunii pot fi diferite fata de cele din lista deoarece ele pot sa nu includa cheltuieli suplimentare ca de exemplu anestezia,etc. Pentru mai multe informatii legate de tarife va rugam sa contactati medicul sau clinica respectiva.

Pentru mai multe informatii despre procedura Liposucţia - Pe baza subpresiunii mergeti la pagina principala a Liposucţia - Pe baza subpresiunii. Pentru mai multe poze inainte si dupa ale Liposucţia - Pe baza subpresiunii selectati un chirurg sau o clinica din tabelul cu tarife si veti gasi pozele la capatul paginii clinicii sau chirurgului. De asemenea puteti accesa poze inainte si dupa ale Liposucţia - Pe baza subpresiunii pentru a vedea pozele tuturor chirurgilor listati pe acest site web.
verificati costurile/preturile pentru alte proceduri


Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți