Liposucţia - Pe baza radiofrecvenţelor - Preturi/ Costuri

Lista de preturi ale chirurgilor si clinicilor care efectueaza asemenea proceduri Liposucţia - Pe baza radiofrecvenţelor pe o singura pagina.

De la chirurgii 995 si clinicile 143 care efectueaza aceasta procedura sunt aratate tarifele procedurii Liposucţia - Pe baza radiofrecvenţelor 1 ale chirurgilor si clinicilor 1

Tabelul arata medicii cu cel mai mic si cel mai mare tarif al procedurii Liposucţia - Pe baza radiofrecvenţelor . Pentru mai multe informatii dati click pe un chirurg/clinica.

Toate costurile Liposucţia - Pe baza radiofrecvenţelor sunt in . Puteti modifica valuta de pe partea dreapta a acestei pagini

Chirurg/ Clinica

Price from

Price to

  Dr. Theodor Motruc

Iasi

Preturi de la 5.736 RON de obicei spre 10.516 RON Formular de contact
  Dr. Dobos Calin

Bucureşti

Preturi de la 9.560 RON de obicei spre 19.119 RON Formular de contact
Nota

Tineti cont ca preturile Liposucţia - Pe baza radiofrecvenţelor pot fi diferite fata de cele din lista deoarece ele pot sa nu includa cheltuieli suplimentare ca de exemplu anestezia,etc. Pentru mai multe informatii legate de tarife va rugam sa contactati medicul sau clinica respectiva.

Pentru mai multe informatii despre procedura Liposucţia - Pe baza radiofrecvenţelor mergeti la pagina principala a Liposucţia - Pe baza radiofrecvenţelor . Pentru mai multe poze inainte si dupa ale Liposucţia - Pe baza radiofrecvenţelor selectati un chirurg sau o clinica din tabelul cu tarife si veti gasi pozele la capatul paginii clinicii sau chirurgului. De asemenea puteti accesa poze inainte si dupa ale Liposucţia - Pe baza radiofrecvenţelor pentru a vedea pozele tuturor chirurgilor listati pe acest site web.
verificati costurile/preturile pentru alte proceduri


Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți