Operaţia estetică pentru tălpi şi gleznă - Preturi/ Costuri

Lista de preturi ale chirurgilor si clinicilor care efectueaza asemenea proceduri Operaţia estetică pentru tălpi şi gleznă pe o singura pagina.

De la chirurgii 408 si clinicile 73 care efectueaza aceasta procedura sunt aratate tarifele procedurii Operaţia estetică pentru tălpi şi gleznă1 ale chirurgilor si clinicilor 2

Tabelul arata medicii cu cel mai mic si cel mai mare tarif al procedurii Operaţia estetică pentru tălpi şi gleznă. Pentru mai multe informatii dati click pe un chirurg/clinica.

Toate costurile Operaţia estetică pentru tălpi şi gleznă sunt in . Puteti modifica valuta de pe partea dreapta a acestei pagini

Chirurg/ Clinica

Price from

Price to

  Dr. Dobos Calin

Bucureşti

Preturi de la 2.879 RON de obicei spre 9.597 RON Formular de contact
Nota

Tineti cont ca preturile Operaţia estetică pentru tălpi şi gleznă pot fi diferite fata de cele din lista deoarece ele pot sa nu includa cheltuieli suplimentare ca de exemplu anestezia,etc. Pentru mai multe informatii legate de tarife va rugam sa contactati medicul sau clinica respectiva.

Pentru mai multe informatii despre procedura Operaţia estetică pentru tălpi şi gleznă mergeti la pagina principala a Operaţia estetică pentru tălpi şi gleznă. Pentru mai multe poze inainte si dupa ale Operaţia estetică pentru tălpi şi gleznă selectati un chirurg sau o clinica din tabelul cu tarife si veti gasi pozele la capatul paginii clinicii sau chirurgului. De asemenea puteti accesa poze inainte si dupa ale Operaţia estetică pentru tălpi şi gleznă pentru a vedea pozele tuturor chirurgilor listati pe acest site web.
verificati costurile/preturile pentru alte proceduri


Specialişti din regiunea dumneavoa   
patient photography
Procedurile altor pacienți