Microdermabraziune - Preturi/ Costuri

Lista de preturi ale chirurgilor si clinicilor care efectueaza asemenea proceduri Microdermabraziune pe o singura pagina.

De la chirurgii 894 si clinicile 312 care efectueaza aceasta procedura sunt aratate tarifele procedurii Microdermabraziune2 ale chirurgilor si clinicilor 0

Tabelul arata medicii cu cel mai mic si cel mai mare tarif al procedurii Microdermabraziune. Pentru mai multe informatii dati click pe un chirurg/clinica.

Toate costurile Microdermabraziune sunt in . Puteti modifica valuta de pe partea dreapta a acestei pagini

Chirurg/ Clinica

Price from

Price to

  Dr. Theodor Motruc

Iasi

Preturi de la 264 RON Formular de contact
  Dr. Lucian Popa MD PhD

Iasi

Preturi de la 480 RON Formular de contact
Nota

Tineti cont ca preturile Microdermabraziune pot fi diferite fata de cele din lista deoarece ele pot sa nu includa cheltuieli suplimentare ca de exemplu anestezia,etc. Pentru mai multe informatii legate de tarife va rugam sa contactati medicul sau clinica respectiva.

Pentru mai multe informatii despre procedura Microdermabraziune mergeti la pagina principala a Microdermabraziune. Pentru mai multe poze inainte si dupa ale Microdermabraziune selectati un chirurg sau o clinica din tabelul cu tarife si veti gasi pozele la capatul paginii clinicii sau chirurgului. De asemenea puteti accesa poze inainte si dupa ale Microdermabraziune pentru a vedea pozele tuturor chirurgilor listati pe acest site web.
verificati costurile/preturile pentru alte proceduri


Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți