Mezoterapie non-invaziva Aquaphoresis - Preturi/ Costuri

Lista de preturi ale chirurgilor si clinicilor care efectueaza asemenea proceduri Mezoterapie non-invaziva Aquaphoresis pe o singura pagina.

De la chirurgii 104 si clinicile 39 care efectueaza aceasta procedura sunt aratate tarifele procedurii Mezoterapie non-invaziva Aquaphoresis1 ale chirurgilor si clinicilor 0

Tabelul arata medicii cu cel mai mic si cel mai mare tarif al procedurii Mezoterapie non-invaziva Aquaphoresis. Pentru mai multe informatii dati click pe un chirurg/clinica.

Toate costurile Mezoterapie non-invaziva Aquaphoresis sunt in . Puteti modifica valuta de pe partea dreapta a acestei pagini

Chirurg/ Clinica

Price from

Price to

  Vangelis Vasalos

Bucureşti

Preturi de la 960 RON de obicei spre 1.919 RON Formular de contact
Nota

Tineti cont ca preturile Mezoterapie non-invaziva Aquaphoresis pot fi diferite fata de cele din lista deoarece ele pot sa nu includa cheltuieli suplimentare ca de exemplu anestezia,etc. Pentru mai multe informatii legate de tarife va rugam sa contactati medicul sau clinica respectiva.

Pentru mai multe informatii despre procedura Mezoterapie non-invaziva Aquaphoresis mergeti la pagina principala a Mezoterapie non-invaziva Aquaphoresis. Pentru mai multe poze inainte si dupa ale Mezoterapie non-invaziva Aquaphoresis selectati un chirurg sau o clinica din tabelul cu tarife si veti gasi pozele la capatul paginii clinicii sau chirurgului. De asemenea puteti accesa poze inainte si dupa ale Mezoterapie non-invaziva Aquaphoresis pentru a vedea pozele tuturor chirurgilor listati pe acest site web.
verificati costurile/preturile pentru alte proceduri


Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți