Mărirea sânilor - Macrolane - Preturi/ Costuri

Lista de preturi ale chirurgilor si clinicilor care efectueaza asemenea proceduri Mărirea sânilor - Macrolane pe o singura pagina.

De la chirurgii 368 si clinicile 81 care efectueaza aceasta procedura sunt aratate tarifele procedurii Mărirea sânilor - Macrolane0 ale chirurgilor si clinicilor 1

Tabelul arata medicii cu cel mai mic si cel mai mare tarif al procedurii Mărirea sânilor - Macrolane. Pentru mai multe informatii dati click pe un chirurg/clinica.

Toate costurile Mărirea sânilor - Macrolane sunt in . Puteti modifica valuta de pe partea dreapta a acestei pagini

Chirurg/ Clinica

Price from

Price to

  Dr. Dobos Calin

Bucureşti

Preturi de la 11.997 RON de obicei spre 21.594 RON Formular de contact
Nota

Tineti cont ca preturile Mărirea sânilor - Macrolane pot fi diferite fata de cele din lista deoarece ele pot sa nu includa cheltuieli suplimentare ca de exemplu anestezia,etc. Pentru mai multe informatii legate de tarife va rugam sa contactati medicul sau clinica respectiva.

Pentru mai multe informatii despre procedura Mărirea sânilor - Macrolane mergeti la pagina principala a Mărirea sânilor - Macrolane. Pentru mai multe poze inainte si dupa ale Mărirea sânilor - Macrolane selectati un chirurg sau o clinica din tabelul cu tarife si veti gasi pozele la capatul paginii clinicii sau chirurgului. De asemenea puteti accesa poze inainte si dupa ale Mărirea sânilor - Macrolane pentru a vedea pozele tuturor chirurgilor listati pe acest site web.
verificati costurile/preturile pentru alte proceduri


Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți