Mãrirea penisului (creșterea circumferinței penisului) - Preturi/ Costuri

Lista de preturi ale chirurgilor si clinicilor care efectueaza asemenea proceduri Mãrirea penisului (creșterea circumferinței penisului) pe o singura pagina.

De la chirurgii 788 si clinicile 41 care efectueaza aceasta procedura sunt aratate tarifele procedurii Mãrirea penisului (creșterea circumferinței penisului)4 ale chirurgilor si clinicilor 2

Tabelul arata medicii cu cel mai mic si cel mai mare tarif al procedurii Mãrirea penisului (creșterea circumferinței penisului). Pentru mai multe informatii dati click pe un chirurg/clinica.

Toate costurile Mãrirea penisului (creșterea circumferinței penisului) sunt in . Puteti modifica valuta de pe partea dreapta a acestei pagini

Chirurg/ Clinica

Price from

Price to

  Clinica Estetica si Postbariatrica Pogany

Bucureşti

Preturi de la 4.799 RON Formular de contact
  Dr. Dobos Calin

Bucureşti

Preturi de la 1.680 RON de obicei spre 5.039 RON Formular de contact
  Dr. Lucian Popa MD PhD

Iasi

Preturi de la 1.919 RON Formular de contact
  Dr. Sorin Parasca

Bucureşti

Preturi de la 7.198 RON Formular de contact
  Dr. Silviu Marinescu

Bucureşti

Preturi de la 4.799 RON Formular de contact
  Dr Ciceo Mircea

Cluj Napoca

Preturi de la 5.758 RON de obicei spre 7.198 RON Formular de contact
Nota

Tineti cont ca preturile Mãrirea penisului (creșterea circumferinței penisului) pot fi diferite fata de cele din lista deoarece ele pot sa nu includa cheltuieli suplimentare ca de exemplu anestezia,etc. Pentru mai multe informatii legate de tarife va rugam sa contactati medicul sau clinica respectiva.

Pentru mai multe informatii despre procedura Mãrirea penisului (creșterea circumferinței penisului) mergeti la pagina principala a Mãrirea penisului (creșterea circumferinței penisului). Pentru mai multe poze inainte si dupa ale Mãrirea penisului (creșterea circumferinței penisului) selectati un chirurg sau o clinica din tabelul cu tarife si veti gasi pozele la capatul paginii clinicii sau chirurgului. De asemenea puteti accesa poze inainte si dupa ale Mãrirea penisului (creșterea circumferinței penisului) pentru a vedea pozele tuturor chirurgilor listati pe acest site web.
verificati costurile/preturile pentru alte proceduri


Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți