Mărirea penisului - Preturi/ Costuri

Lista de preturi ale chirurgilor si clinicilor care efectueaza asemenea proceduri Mărirea penisului pe o singura pagina.

De la chirurgii 379 si clinicile 92 care efectueaza aceasta procedura sunt aratate tarifele procedurii Mărirea penisului3 ale chirurgilor si clinicilor 1

Tabelul arata medicii cu cel mai mic si cel mai mare tarif al procedurii Mărirea penisului. Pentru mai multe informatii dati click pe un chirurg/clinica.

Toate costurile Mărirea penisului sunt in . Puteti modifica valuta de pe partea dreapta a acestei pagini

Chirurg/ Clinica

Price from

Price to

  Dr. Dobos Calin

Bucureşti

Preturi de la 4.799 RON de obicei spre 9.597 RON Formular de contact
  Dr. Muntean Maximilian PhD

Cluj Napoca

Preturi de la 3.599 RON de obicei spre 7.198 RON Formular de contact
  Dr Ciceo Mircea

Cluj Napoca

Preturi de la 7.198 RON de obicei spre 9.597 RON Formular de contact
  Dr. Dan Mihail Stana

Baneasa

Preturi de la 4.799 RON   Formular de contact
Nota

Tineti cont ca preturile Mărirea penisului pot fi diferite fata de cele din lista deoarece ele pot sa nu includa cheltuieli suplimentare ca de exemplu anestezia,etc. Pentru mai multe informatii legate de tarife va rugam sa contactati medicul sau clinica respectiva.

Pentru mai multe informatii despre procedura Mărirea penisului mergeti la pagina principala a Mărirea penisului. Pentru mai multe poze inainte si dupa ale Mărirea penisului selectati un chirurg sau o clinica din tabelul cu tarife si veti gasi pozele la capatul paginii clinicii sau chirurgului. De asemenea puteti accesa poze inainte si dupa ale Mărirea penisului pentru a vedea pozele tuturor chirurgilor listati pe acest site web.
verificati costurile/preturile pentru alte proceduri


Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți