Malformaţii congenitale ale mâinilor - Preturi/ Costuri

Lista de preturi ale chirurgilor si clinicilor care efectueaza asemenea proceduri Malformaţii congenitale ale mâinilor pe o singura pagina.

De la chirurgii 889 si clinicile 76 care efectueaza aceasta procedura sunt aratate tarifele procedurii Malformaţii congenitale ale mâinilor1 ale chirurgilor si clinicilor 0

Tabelul arata medicii cu cel mai mic si cel mai mare tarif al procedurii Malformaţii congenitale ale mâinilor. Pentru mai multe informatii dati click pe un chirurg/clinica.

Toate costurile Malformaţii congenitale ale mâinilor sunt in . Puteti modifica valuta de pe partea dreapta a acestei pagini

Chirurg/ Clinica

Price from

Price to

  Dr. Theodor Motruc

Iasi

Preturi de la 432 RON de obicei spre 1.344 RON Formular de contact
Nota

Tineti cont ca preturile Malformaţii congenitale ale mâinilor pot fi diferite fata de cele din lista deoarece ele pot sa nu includa cheltuieli suplimentare ca de exemplu anestezia,etc. Pentru mai multe informatii legate de tarife va rugam sa contactati medicul sau clinica respectiva.

Pentru mai multe informatii despre procedura Malformaţii congenitale ale mâinilor mergeti la pagina principala a Malformaţii congenitale ale mâinilor. Pentru mai multe poze inainte si dupa ale Malformaţii congenitale ale mâinilor selectati un chirurg sau o clinica din tabelul cu tarife si veti gasi pozele la capatul paginii clinicii sau chirurgului. De asemenea puteti accesa poze inainte si dupa ale Malformaţii congenitale ale mâinilor pentru a vedea pozele tuturor chirurgilor listati pe acest site web.
verificati costurile/preturile pentru alte proceduri


Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți