Liposucţie ultrasonică - Preturi/ Costuri

Lista de preturi ale chirurgilor si clinicilor care efectueaza asemenea proceduri Liposucţie ultrasonică pe o singura pagina.

De la chirurgii 1069 si clinicile 115 care efectueaza aceasta procedura sunt aratate tarifele procedurii Liposucţie ultrasonică0 ale chirurgilor si clinicilor 1

Tabelul arata medicii cu cel mai mic si cel mai mare tarif al procedurii Liposucţie ultrasonică. Pentru mai multe informatii dati click pe un chirurg/clinica.

Toate costurile Liposucţie ultrasonică sunt in . Puteti modifica valuta de pe partea dreapta a acestei pagini

Chirurg/ Clinica

Price from

Price to

  Dr. Dobos Calin

Bucureşti

Preturi de la 3.821 RON de obicei spre 9.553 RON Formular de contact
Nota

Tineti cont ca preturile Liposucţie ultrasonică pot fi diferite fata de cele din lista deoarece ele pot sa nu includa cheltuieli suplimentare ca de exemplu anestezia,etc. Pentru mai multe informatii legate de tarife va rugam sa contactati medicul sau clinica respectiva.

Pentru mai multe informatii despre procedura Liposucţie ultrasonică mergeti la pagina principala a Liposucţie ultrasonică. Pentru mai multe poze inainte si dupa ale Liposucţie ultrasonică selectati un chirurg sau o clinica din tabelul cu tarife si veti gasi pozele la capatul paginii clinicii sau chirurgului. De asemenea puteti accesa poze inainte si dupa ale Liposucţie ultrasonică pentru a vedea pozele tuturor chirurgilor listati pe acest site web.
verificati costurile/preturile pentru alte proceduri


Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți