Liposucţie tumescentă - Preturi/ Costuri

Lista de preturi ale chirurgilor si clinicilor care efectueaza asemenea proceduri Liposucţie tumescentă pe o singura pagina.

De la chirurgii 1839 si clinicile 215 care efectueaza aceasta procedura sunt aratate tarifele procedurii Liposucţie tumescentă2 ale chirurgilor si clinicilor 1

Tabelul arata medicii cu cel mai mic si cel mai mare tarif al procedurii Liposucţie tumescentă. Pentru mai multe informatii dati click pe un chirurg/clinica.

Toate costurile Liposucţie tumescentă sunt in . Puteti modifica valuta de pe partea dreapta a acestei pagini

Chirurg/ Clinica

Price from

Price to

  Dr. Lucian Popa MD PhD

Iasi

Preturi de la 7.198 RON Formular de contact
  Dr. Dobos Calin

Bucureşti

Preturi de la 3.839 RON de obicei spre 19.195 RON Formular de contact
  Dr Ciceo Mircea

Cluj Napoca

Preturi de la 5.758 RON de obicei spre 14.396 RON Formular de contact
Nota

Tineti cont ca preturile Liposucţie tumescentă pot fi diferite fata de cele din lista deoarece ele pot sa nu includa cheltuieli suplimentare ca de exemplu anestezia,etc. Pentru mai multe informatii legate de tarife va rugam sa contactati medicul sau clinica respectiva.

Pentru mai multe informatii despre procedura Liposucţie tumescentă mergeti la pagina principala a Liposucţie tumescentă. Pentru mai multe poze inainte si dupa ale Liposucţie tumescentă selectati un chirurg sau o clinica din tabelul cu tarife si veti gasi pozele la capatul paginii clinicii sau chirurgului. De asemenea puteti accesa poze inainte si dupa ale Liposucţie tumescentă pentru a vedea pozele tuturor chirurgilor listati pe acest site web.
verificati costurile/preturile pentru alte proceduri


Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți