Liposucţie laser CoolLipo - Preturi/ Costuri

Lista de preturi ale chirurgilor si clinicilor care efectueaza asemenea proceduri Liposucţie laser CoolLipo pe o singura pagina.

De la chirurgii 1237 si clinicile 384 care efectueaza aceasta procedura sunt aratate tarifele procedurii Liposucţie laser CoolLipo3 ale chirurgilor si clinicilor 1

Tabelul arata medicii cu cel mai mic si cel mai mare tarif al procedurii Liposucţie laser CoolLipo. Pentru mai multe informatii dati click pe un chirurg/clinica.

Toate costurile Liposucţie laser CoolLipo sunt in . Puteti modifica valuta de pe partea dreapta a acestei pagini

Chirurg/ Clinica

Price from

Price to

  Dr. Lucian Popa MD PhD

Iasi

Preturi de la 4.777 RON Formular de contact
  Dr. Dobos Calin

Bucureşti

Preturi de la 3.821 RON de obicei spre 9.553 RON Formular de contact
  Dr. Andrei Radu Panturu

Bucureşti

Preturi de la 9.553 RON de obicei spre 16.718 RON Formular de contact
  dr Cristina Bejan

Bucureşti

Preturi de la 2.388 RON de obicei spre 11.941 RON Formular de contact
Nota

Tineti cont ca preturile Liposucţie laser CoolLipo pot fi diferite fata de cele din lista deoarece ele pot sa nu includa cheltuieli suplimentare ca de exemplu anestezia,etc. Pentru mai multe informatii legate de tarife va rugam sa contactati medicul sau clinica respectiva.

Pentru mai multe informatii despre procedura Liposucţie laser CoolLipo mergeti la pagina principala a Liposucţie laser CoolLipo. Pentru mai multe poze inainte si dupa ale Liposucţie laser CoolLipo selectati un chirurg sau o clinica din tabelul cu tarife si veti gasi pozele la capatul paginii clinicii sau chirurgului. De asemenea puteti accesa poze inainte si dupa ale Liposucţie laser CoolLipo pentru a vedea pozele tuturor chirurgilor listati pe acest site web.
verificati costurile/preturile pentru alte proceduri


Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți