Liposucţie cu laser - SmartLipo - Preturi/ Costuri

Lista de preturi ale chirurgilor si clinicilor care efectueaza asemenea proceduri Liposucţie cu laser - SmartLipo pe o singura pagina.

De la chirurgii 910 si clinicile 70 care efectueaza aceasta procedura sunt aratate tarifele procedurii Liposucţie cu laser - SmartLipo1 ale chirurgilor si clinicilor 1

Tabelul arata medicii cu cel mai mic si cel mai mare tarif al procedurii Liposucţie cu laser - SmartLipo. Pentru mai multe informatii dati click pe un chirurg/clinica.

Toate costurile Liposucţie cu laser - SmartLipo sunt in . Puteti modifica valuta de pe partea dreapta a acestei pagini

Chirurg/ Clinica

Price from

Price to

  Dr. Lucian Popa MD PhD

Iasi

Preturi de la 4.756 RON Formular de contact
  Dr. Dobos Calin

Bucureşti

Preturi de la 3.805 RON de obicei spre 9.513 RON Formular de contact
Nota

Tineti cont ca preturile Liposucţie cu laser - SmartLipo pot fi diferite fata de cele din lista deoarece ele pot sa nu includa cheltuieli suplimentare ca de exemplu anestezia,etc. Pentru mai multe informatii legate de tarife va rugam sa contactati medicul sau clinica respectiva.

Pentru mai multe informatii despre procedura Liposucţie cu laser - SmartLipo mergeti la pagina principala a Liposucţie cu laser - SmartLipo. Pentru mai multe poze inainte si dupa ale Liposucţie cu laser - SmartLipo selectati un chirurg sau o clinica din tabelul cu tarife si veti gasi pozele la capatul paginii clinicii sau chirurgului. De asemenea puteti accesa poze inainte si dupa ale Liposucţie cu laser - SmartLipo pentru a vedea pozele tuturor chirurgilor listati pe acest site web.
verificati costurile/preturile pentru alte proceduri


Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți